Dilencilik Dramasına Giriş

Alkışlarla Yaşıyorum - 1.053 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Aralık 2014 - 14:28

Zamanında sırlar dünyası diye bir yapım vardı. Baktılar çok kolpa bir iş, benzerlerini yurdumun diğer kolpa kanalları da yapmaya başladı neyse efendim. Bu yapımların çocukların ruhsal fiziksel cinsel ve diğer sonu “sel” ile biten şeylerini bozduğu için önce yasal uyarı ile yayınlanmaya başladılar daha sonra temelli yayından kaldırdılar. Zaten çocukların şu an apachi ve emo olmasının sebebi de o yapımlardır.
Şimdi gelelim videonun içeriğine. Dün akşamdan sırlar vadisini izleyen ben bir nebzede olsa onun etkisinde kalmıştım. Daha sonra arkadaşlarla buluşmak için yola koyuldum öğrenciydim ve cebimden nostaljik olacak ama kağıt bir milyon vardı. Tam bir yolun önüne geldim araç trafiği o yolda çok yoğun olurdu hatta çok sık kazalar yaşanırdı. O yol baya yayayı telef etmişti. Tam karşıya geçerken dilencinin biri geldi o esnada arka fonda icimi ürperten bir ses duydum. Dilencinin bana ağlak gözlerle bakması dün akşamdan kalan sırlar vadisi ile birleşince birde arka fondaki gizemli müzik resmen voltronı oluşturmuştu. Cebimdeki son bir milyonu o dilenciye verdim. İçimde bir ferahlama bir rahatla bir hafiflik anlatamam sonra o özgüven ve arkamda hissettiğim koruyucu meleklerle yolu geçmeye başladım. Orta refuje geldim arkamı dönüp yarattığım o mutluluk tablosuna bir kez daha bakmak istedim. O esnada ne görsem iyidir, bizim dilenci ceketinin iç cebinde çıkardığı bir tomar parayı açıp bir milyonlukların olduğu en orta kısma benim son paramı koydu. bütün dünyam başıma yıkıldı, o hissettiğim hafifliğin aslında paramı kaybetmek olduğunu anladım. İçimdeki küçük çocuğu öldürdü o olay sonra bir hışımla yolu geçmeye başladım bir kaç arabayı elime durdum. Çünkü trafikte kazık yiyen vatandaşın geçiş üstünlüğü vardır.
Bu olaydan sonra hiç bir dilenciye para vermedim o amcayı bir kaç kez gördüm ve herkesin içinde buna para falan vermeyin hepinizden zengindir benim son bir milyomu aldı zalim dedim. Daha sonrada bu ruh alemimizi aydınlatan kolpa yayınlar televizyonlardan kaldırıldı artık dilenciye değil hatunlara dikkat kesilmeye başladık.
Reklam