Dreame D9 Vacuum Mop Robot Süpürge Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 7 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Nisan 2023 - 19:12

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/dreame-d9-vacuum-mop-robot-supurge-beyaz.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Dreame D9 Vacuum Mop #RobotSüpürge

Dreame Markası #Xiaomi dahil bir çok robot süpürgenin ana üreticisi konumundadır. Kendi ürünlerini premium kalitede üretmektedir. Bu sebeple amiral gemisi olarak Dreame D9 Mop modelini üretime geçirmiştir.

İddialı ve rakiplerinin ötesinde bir performansa sahip Dreame D9, oldukça stabil ve verimli çalışmaktadır. #DreameD9 3.000 Pa #vacuum emiş gücüne sahiptir. 5.200 mAh bataryası ve tek şarj ile 250 m² alanı temizleyebilir.

Daha temiz bir evin keyfini çıkarmanız için bu model, her şeyi sorunsuz temizleyebileceğiniz 360 görüş kapasitesine sahiptir ve mutlu olmanız için ihtiyacınız olan her şeyi size verir. 3000 rpm emiş kapasitesi, her şeyi en kolay şekilde temizlemenizi sağlar. Ayrıca 570 ml ebadı ve 270 ml su deposu ile günümüzün en büyük toz depolarından birine sahiptir. Programlanabilir bir model olduğu için onu #Alexa ile kullanabilmeniz için sesle bile kontrol edebilirsiniz.

Dreame D9'un, #süpürme ve paspaslama özellikleri aynı anda veya ayrı ayrı kullanılabilir. Alan temizliğini son derece planlı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra şarjı bittiği noktada istasyonuna döner ve şarj olduktan sonra kaldığı yerden temizliğe devam eder.
Reklam