Dünya'nın En Büyük Dört Kulübünden Birini Fenerbahçe Sanan Çılgın Rapçi

Alkışlarla Yaşıyorum - 162 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Şubat 2015 - 18:01

Tarihteki tek başarıları ezeli rakiplerini kendi evlerinde yenmek olan, kulüp tarihi boyunca 2008 yılı dışında Avrupa'da başarısı olmayan bir kulübün şizofren taraftarının hezeyanı. Ya bu arkadaş Dünya'yı İstanbul'dan ibaret görüyor ya da sağlam bonzai almış. Bu kafaya normal yollardan ulaşamayız çünküsü!

Türkiye'nin en başarılı takımı olan, son 15 yılda 3 kez Real Madrid'i, 2 kez Milan'ı, Juventus'u, Barcelona'yı, Manchaster United'ı, Arsenal'i, Liverpool'u, Dortmund'u dize getirmiş, sadece ülke şampiyonları katılırken Şampiyon Kulüpler Kupasında yarı final oynamış, Şampiyonlar Ligi'nde 3 kez çeyrek finale çıkmış, UEFA ve Süper Kupayı almış Galatasaray taraftarı bile bu tarz iddialı sözler söylemezken grup maçlarında sıfır çekerek Türkiye'yi rezil eden bir kulübün taraftarı nasıl böyle bir iddiada bulunur anlamak mümkün değil kardeşim.

''Onur, gurur armada bulunur, şeref adalet bu bizim asalet'' demiş bir de. Yaptığınız şikeleri Dünya'da duymayan kalmadı hala şereften, onurdan bahsediyorsunuz. Ulan biraz edep yahu!
Reklam