Dünyanın En Kötü YouTube Fikirleri (Parodi)

Alkışlarla Yaşıyorum - 2.308 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Mayıs 2017 - 23:13

Komik kategorisini mi yoksa ciddi kategorisini mi seçsem bilemedim. Çünkü gerçekten önemli bi konuyu eleştirel parodiyle ele almış bu arkadaşlar. Herkeste bi youtuber olma hevesi var. Youtube gerçekten faydalı geliyor bana ama 3 milyon abonesi olan kişilerin ağzından küfür düşmüyor, saçma sapan hareketler yapıyor. Gerçekten bilgi verici videoları olan kanallarınsa aboneleri 100 Bini geçmiyor. Açıklamayı uzadıkça "bunu insan okuyacak amınaoyum" serzenişlerini duyar gibiyim. Ben susayım video sahibi arkadaşların yorumu konuşsun.
----

"Türkiye'de popüler olan YouTube kanallarının yayınladığı videoların saçma sapan olmasına rağmen çok izlenmesini eleştiren bir parodi hazırladık.
Her ne kadar benzeseler de bu videodaki karakterlerin Everything You're Looking For, NDNG - Enes Batur, OHA Diyorum, Burak Oyunda, Nedir?, Ahsen TV kanallarıyla bir alakası yoktur. Ya da vardır. Pek emin değilim."

YouTube'da her gün binlerce YouTuber yeni konu bulacağım diye kendini yemekte. Ama televizyona rakip olan YouTube'da en çok izlenen videolar, televizyondaki "saçma sapan şeyler" dediğimiz programlardan pek de farklı değil. Neden değil? Neden olmasın?
#YouTubeAptalKutusuDeğildir

Maalesef YouTube'dan para kazanacağım diye birçok etiği hiçe sayan birçok kişi mevcut.
Reklam