â–¼

Dünyanın En Ruhsuz Adamı

exixiz - 911 izlenme

Yüklenme Tarihi: 27 Temmuz 2015 - 20:56

Arkadaşı ile bindiği G-Max’te hiçbir şekilde surat ifadesi değişmeyen değişik insan. Normal şartlarda adrenalinin tavan yapıp nefes aldığı için ve ayağı yere basacağı için yaratıcısına şükürler yardırması gerekirken, hayattan bezmiş ve yaşamanın anlamsızlığı içinde kaybolmuş tavırlar sergileyen adamı izliyoruz…
Gmax, bungy jumping sporundan yola çıkılarak yapılmış bir eğlence aletidir. Bu çılgın adrenalin sporu da Yeni Zelanda'dan çıkıp tüm dünyaya yayılmıştı. Bungy jumping tehlikeli bir spor olduğundan bunu daha güvenli ve daha yapılabilir bir hale getirmek için Troy Griffin 1995 yıllarında Gmax aletini sunmuştur.

Gmax aleti kısa süre içinde dikkat çekmiş ve büyük bir kitleye kendini duyurmuştur. Gmax iki büyük kule arasında gerdirme ile kişileri 2 saniye içinde 200km hızlı yukarı doğru fırlatan mükemmel bir o kadar da korkunç bir oyun aleti diyebiliriz. GMax aslında bir çok kişinin dilinde tam anlamıyla adrenalin koması olarak da adlandırılıyor. Çünkü gerçekten binen kişi her ne kadar ben korkmam dese bile yürekleri ağıza getiriyor.

Gmax’ı en eğlenceli kılan özelliklerinden birisi ise video kayıt özelliği olması. Üretici olan Troy Griffin yapım aşamasında bunun korku dolu dakikalar yaratacağını bildiği için böyle bir özellik koymayı uygun görmüştür. Sizde gmax’a bindikten sonra videonuzu izleyecek ve kendinize çok güleceksiniz. Çünkü gmax maalesef dışarıdan göründüğü gibi değil.
Reklam