Guoliang tünel tarafında ve Çin'de bir dağ yoluyla oyulmuş. Tünel Guoliang köyün dışına Huixian, Xinxiang, Henan Eyaleti içinde Çin de bulunmaktadır Taihang Dağları ile bağlanır. Fotoğraflar yol genellikle Bolivya "Ölüm yolu" olarak tanımlanmıştır
Tünel inşa edilmiş önce yakınlardaki Guoliang erişim dağın oyulmuş zor yolu ile sınırlıdır. Köyün dışında uygarlığın kesilmiş çok yüksek dağlarla çevrili bir vadide yer almaktadır. 1972'de Köylüler Shen Mingxin tarafından liderliğindeki bir grup dağ tarafı bir yolu bölmek için planlar yaptı. On üç köylüler projesi başladı, ancak birkaç kişi inşaat sırasında öldü.
Tünel 1.2 's kilometre (0,75 mil) uzun, 5 metre (16 m) yüksekliğinde ve 4 m (13 ft) geniş. 1 Mayıs 1977 günü tünel trafiğe açıldı.
Tünelin tamamlanmasından köylüler için büyük bir atılım olarak Çin sınırları uluslararası turistlere açıldığında bir turistik oldu.(alıntıdır)