This video is restricted in your country.

Dünyanın Konuştuğu Yeşilçam Filmi

exixiz - 233 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Nisan 2015 - 14:21

ABD, Avustralya, Hollanda, İspanya ve Arjantin başta olmak üzere tüm dünyada bir Yeşilçam filmi konuşuluyor. Üzerine yorumlar, şakalar, animasyonlar, canlandırmalar yapılıyor. İşte en beğenilenlerinden bir derleme.

O film 1974 yapımı Karateci Kız filmi. Konuşulan sahnesi ise Bülent Kayabaş ile Filiz Akın'ın rol aldığı bir ölüm sahnesi. Tüm dünyada1974 yapımı filmdeki sahnenin korkunç bir şekilde oynandığı yorumu yapılarak, “Kimse Türkler kadar korkunç ölüm sahneleri çekemez" deniliyor. Bu sahne dünyanın en korkunç ölüm sahnesi olarak nitelendiriliyor.

Filmin Orjinali: https://www.youtube.com/watch?v=PWCwt...
The Worst Movie Death Scene Ever | Official Video

Karateci Kız (English: "Karate Girl") is a 1973 Turkish film. Directed by Orhan Aksoy, the cast includes popular Turkish actress Filiz Akın, and actor Bulent Kayabas.

Filmin Adı: Karateci Kız
Yönetmen: Orhan Aksoy
Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun, Bülent Kayabaş
Yapım: Erler Film
Yapımcı: Türker İnanoğlu
Yapım Yılı: 1974

Yeşilçam'ın en özel anları, Yeşilçam yıldızlarının unutulmaz oyunculukları. Komedisi, dramı, macerası. Kemal Sunal'ı, Gülşen Bubikoğlu'su, Tarık Akan'ı. Siyah Beyaz yılları. "Yok Artık" dedirten sahneleri. "Oh Olsun" çektiren anları. Gülmekten kırılan sevdalıları, Gözü yaşlı müptelaları. Cüneyt Arkın'ı, Hüseyin Baradan'ı, Müjde Ar'ı, Sadri Alışık'ı da cabası. Anlatmakla bitmez Yeşilçam'ın Kanalı.

Yeşilçam Türkiye, Yeşilçam'ın YouTube Kanalı.

"Erler Film Türker İnanoğlu Sunar..." Erler Film'in kurulduğu 1960 yılından bugüne nesiller bu cümleyle büyüdü.. Önce beyazperdede yankılandı bu cümle, sonra da renkli camda...
Reklam