Düşük Profilli Mekanik Klavye; Logitech G915 Kablosuz

Vatan Bilgisayar - 3 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Mayıs 2022 - 14:40

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-g915-kablosuz-gaming-klavye-ing.html

Logitech G915

Bir tasarım ve mühendislik harikası olan G915, gelişmiş LIGHTSYNC RGB teknolojisi ve yeni, yüksek performanslı, düşük profilli mekanik tuşlar içerir.
En kaliteli malzemelerden üretilen G915, eşsiz güzellik, güç ve performansı bir araya getiren sofistike bir tasarımıdır. G915 ile tanışın ve oyunda bir üst boyuta geçin.

Mükemmel İncelik ve Eşsiz Tasarım

G915 bir mühendislik ve tasarım ürünüdür. İnanılmaz derecede rafine şekilde tasarlanmıştır, olağanüstü derecede incedir, performans ve özellik setinden ödün vermeden üretilmiştir.
Dayanıklı, rahat kullanılan ve yoğun oyun oturumları için her zaman hazır olan G915 tam anlamıyla yeni nesil bir mekanik oyun klavyesidir.
G915, yaklaşık 16,8 milyon renkle tamamen özelleştirilebilir tuş başına aydınlatma olanağı veren akıllı LIGHTSYNC RGB teknolojisini barındırır. En sürükleyici RGB deneyimi için kendi animasyonlarınızı oluşturun veya önceden ayarlanmış efektlerden seçin. Bir temayı birleştirin, oyununuzu geliştirin ve oyun kurulumunuzu klavyenizle genişletin.

Geliştirici İşlev

Her ayrıntı en iyi deneyim için özenle hazırlanmış ve optimize edilmiştir. Alüminyumla işlenmiş ses tekerleği, birinci sınıf his ve kontrol için hassas şekilde ayarlanmıştır. Yumuşak dokunuşlu profil ve medya kontrol düğmeleri kolay ve sezgisel bir kontrol için dokunsal geri bildirim sağlar.

Gelişmiş Düşük Profilli Mekanik

G915, geleneksel tuşların hızını, hassasiyetini ve performansını yarı yükseklikle sağlayan, yeni, yüksek performanslı, düşük profilli GL mekanik tuşlarına sahip ilk klavyemizdir. GL tuşlarımız; dayanıklılık, yanıt verme ve doğrulukla ilgili gereksinimlerini karşılamak için titizlikle test edilmiştir.



https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam