â–¼

Edip Yüksel (T) Cübbeli 500 sayfalık talimatla yatak odanızda

AsudeErkan - 13.833 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Nisan 2014 - 02:04

Yetenekli bir beyin yamyamı ve din tüccarı olan Hazret-i Müşrik el-Cübbeli, sadece kertenkele cihadıyla ve idrarlı/tükürüklü/sülüklü ilaçlarıyla yetinmeyerek müthiş bilgisiyle cinsel konularda da uzman olduğunu gösterecek, Allah'a ve elçisine yaptığı cinsel iftiraları derlediği 500 sayfalık kitabıyla müritlerin yatak odasına girecekmiş... Tabi, şu ana kadar eşleriyle şeytanca cinsel ilişkiye girmiş ve yine şeytani cinsel ilişkiler sonucu doğmuş olan bil umum müritler habis-i şeriflere, menkıbe ve fetvalara göre cinsel ilişki kurmak için bu kitabı sabırsızlıkla bekliyorlarmış. 500 sayfayı bitirdikten sonra o sayfalardaki yüzlerce farz, vacip, sünnet, müstehap, haram, tahrimen mekruh, tenzihen mekruh kurallara uygun olarak, yani sünni usullere göre cinsel ilişkiye gireceklermiş...

BARIÅž AKARSU FANS: Edip Abim kimelere inanacahiz bilmiyorum

EDİP: Kimseye inanma... Hiçbir şeye inanma. DELİL üzere araştırarak gerçeğe güven. İman etmek odur. Yoksa, başına sarık/marık dolayan (veya herhangi bir görsel sembolle kendisini salakların gözünde kutsal bir görünüm vermeye çalışan), birkaç kelime Arapça (veya başka bir yabancı dil) konuşan tağutlara inanırsın.

HALİL ERTEKİN: Delile dayanarak 500 sayfalık kitap yazacakmış. Yani sünneti kastediyor. Daha açık ifade ile; ya peygamberi ilişkide iken görenler olmuş anlatmışlar, ya peygamber ilişkisini teferruatlı olarak herkese anlatmış ya da peygamberin eşleri anlatmış. Ben delilden bunu anlıyorum. O soruyu bu herife soran zaten sapık, cevaplayan da 500 kere sapık!

SAMET AKTAŞ: Kendisinin 5 dakkakida yaptığı işi nasıl 500 sayfaya çevirmiş hayret,bence porno dergilerinde makale Yazmalı.
Reklam