Elif 771.Bölüm | Haktanır Holding’in Yeni Hissedarı Artık Benim (8 Ekim Pazartesi)

mplay - 478 izlenme

Yüklenme Tarihi: 08 Ekim 2018 - 22:00

08 Ekim 2018 Pazartesi – Elif 771. Bölüm | Rana Haktanır Holding’in yeni hissedarı olduğunu açıklaması üzerine herkes şaşkına döner.

771. Bölüm Özet:

Rana, tüm ailenin orada olduğu büyük holding toplantısına yaptığı ani baskınla tekrar ortaya çıkar. Rana, Haktanır ailesini ve Haktanır Holding’i sarsacak bir haberle geri döner. Kerem’i ve Hümeyra’yı zor zamanlar bekler. Hümeyra, Rana’dan aldığı tatsız haberden sonra kendisini çok kötü hisseder ve holdingi terk eder. Fakat Levent onu yalnız bırakmamaya kararlıdır. Levent’in bu tavrı Hümeyra’nın ona güven duymasını sağlar. Mahir tarafında işler karışır, Rana’nın dönüşü onu da Haktanırlarla ilgili yeni kararlar almasına neden olur. Rana Haktanır ailesine nasıl bir zarar verecek?

Konu & Hikaye:

Macera dolu sahneleriyle soluk soluğa izlenen Elif’te Melek nihayet kızına kavuşur. Uzun uğraşlar sonucu birbirini Haktanırlar konağında bulan Melek ve Elif konaktan ayrılmaya karar verir. Tam konaktan ayrılacakları esnada Tarık’ın adamı onları yakalar ve Melek’i vurur. Elif’i kaçırmak üzereyken Melek müdahale eder ve kızını adamın elinden kurtarır. Elif’i de alıp kimsenin bilmediği bir yerde yeni bir hayat kurmak isteyen Melek izini kaybettirmeyi başarır. Geçim sıkıntısı yaşayan Melek kızını rahat ettirmek için her yolu dener. Macide ise aylardır her yerde aradığı Elif’in uzun zamandır yanında yaşadığını öğrenir. Yeğeni Yusuf’un emanetlerine sahip çıkmak isteyen Macide’yi hiç ummadığı bir sürpriz bekler. Haktanır ailesi huzuru bulmak isterken karşılarına çıkan zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. Melek kızını korumayı başarabilecek mi? Elif annesiyle birlikte istediği hayatı yaşayabilecek mi? Macide Elif ve Melek’i kanatları altına alabilecek mi? Haktanır ailesinin yeni düşmanı kim? Hepsi ve daha fazlası bu sezon Elif’te izleyicisini bekliyor.

Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr
Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Senaryo: Rüya İstanbul

Oyuncu Kadrosu:
İsabella Damla Güvenilir
Selin Sezgin
Nevzat Can
Yıldız Asyalı
Hasan Ballıktaş
Derya Şen
Deniz İrem Morkoç
Murat Prosçiler
Nur Gürkan
Özge Yıldırım
Berna Keskin
Seyda Bayram
Mediha Aydın
Cenay Türksever
Burcu Karakaya
Uğur Özbağı
Melis Koç
Ömer Faruk
Parla Şenol

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de…
Reklam