Elinizdeki Gücün Farkına Varın; Logitech G502 Hero

Vatan Bilgisayar - 4 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Nisan 2022 - 21:21

Satın almak için; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g502-hero-gaming-mouse.html

Tasarım

Şık , kullanışlı tasarımı ile dikkatlerini üzerine çekiyor ve kolay kullanım sağlıyor. Bu sayede oyuncular tarafından öne çıkıyor. Makro tuşları sayesinde de kısa yolları farenize atayabilir, kolay ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Makro Tuşları

11 Adet programlanabilir tuş ataması yapabileceğiniz ek tuşları sayesinde birçok işinizi sadece Logitech G502 Hero ile birlikte yapabileceksiniz. Bu da sizin için hem daha kolay bir ulaşım hem de hızlı bir kullanım olanağı sunuyor.

Hafif Kullanım

121 Gram ağırlığı ile hafif bir kullanım sağlıyor ve bu sayede hızlı hareketler, oyunlarda refleksler gösterebiliyorsunuz. Daha ağır bir kullanım isteyen kullanıcılar ise alt tarafında bulunan mıknatıslı kısmına ağırlık takabilmektesiniz. Bu seçenek de size esneklik sağlıyor.


25K Sensör

Logitech G502 Hero 100 ile 25600 DPI arasında hassasiyet desteği sunuyor bu hassasiyetlerde kendinize uygun olanı seçerek başarıyı yakalayabilirsiniz.


Örgülü Kablo

210 cm uzunluğunda ki örgü kablosu mevcut örgülü yapısı ile daha uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım sağlıyor.

RGB Teknolojisi

LIGHTSYNC teknolojisi, şu ana kadarki en sürükleyici RGB deneyimini sunmak için oyunlar, ses veya ekranınız tarafından yönetilebilen yeni nesil RGB'dir. Yaklaşık 16,8 milyon renkten oluşan bir renk havuzundan istediğinizi seçin, aydınlatma animasyonlarını ve efektlerini diğer Logitech G aygıtlarınız ile senkronize edin. Logitech G HUB ile hepsini hızlıca ve kolayca özelleştirin.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam