Emirates'in THY Çakması Reklamı

Alkışlarla Yaşıyorum - 609 izlenme

Yüklenme Tarihi: 21 Nisan 2015 - 20:15

Efendim, dünyanın en çok ülkesine uçan güzide firmamız Türk Hava Yolları'nın zamanında Messi ve Kobe Bryant'la yaptığı; senaryosu hangisinin daha çok ünlü olduğuna dair tatlı bir rekabet üzerine inşa edilmiş reklamın benzerini şimdi de Emirates Airways firmasından seyrediyoruz.

THY reklamında merkezde bir çocuk vardı ve Messi ve Kobe topla yaptıkları küçük figürlerle uçaktaki çocuğun ilgisini çekmeye çalışıyorlardı. Bu kez Ronaldo, uçakta iki adamın bir futbolcudan övgüyle bahsettiğini duyuyor, bahsedilen kişinin önce kendisi olduğunu sansa da aslında Pele olduğunu anlıyor. Daha sonra yanlarına gelip, makinesini Pele'ye verip Ronaldo'yla fotoğraf çekilen adam tatlı rekabeti dengeliyor.

Emirates gibi bir firmanın THY'nin arkasından benzer reklamı çekmesi bir yana, Messi ve Kobe Bryant'ın firmamızın reklamında oynaması bile gururdur!

Lütfen! Şairin dediği "bunlar hükümeti düşürmek için vatanı düşürmeye razıdırlar" sözünde bahsedilen kişi durumuna düşmeyelim, ve sırf akape düşmanlığından sebep THY'mizin değerini bilmemezlik etmeyelim, efendim.
Reklam