En Mide Bulandırıcı 10 Dünya Rekoru

exixiz - 979 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Mayıs 2017 - 15:58

Bugüne kadar Guinness rekorlar kitabı’na giren bir çok rekor duymuşsunuzdur. Ama bu listeki rekorlar insanın midesini altüst edip, böyle rekor olmaz olsun dedirtecek cinsten.

En mide bulandırıcı 10 dünya rekoru
10 -
Londra bir çok şeyiyle ünlüdür. Saat kuleleri, köprüleri ve kraliçesiyle ve bir de dünyanın en uzun süre gaz çıkarabilen adamıyla. Bernard clemmens tam 2 dakika 42 saniye boyunca gaz çıkararak bir dünya rekoru kırmıştı. Sanırım tüm hafta boyunca brokoli ve fasulye yemiş olmalı !! :d
9
Horst schultz , 3 ayrı boşalma rekorunun sahibidir. İlk rekoru en uzağa 6 metreyle en uzağa, ikinci rekoru 3.5 metreyle en yükseğe ve sonuncusu ise 67 kilometreyle en süratli boşalma rekoruydu.
8
Yang jianbin adlı 37 yaşındaki bir çin’linin tümörü tam 110 kiloya ulaşmıştı. Daha önce 12 yaşında bir kere tömürünü aldıran adam 25 sene boyunca doktora hiç gitmemiş ve 25 sene boyunca bu dev tümörle yaşamıştı. Doktorlar daha önce bu tümöre sahip olan kişilerle karşılaşsalar da bu büyüklükte bir tümörü daha önce görmediklerini söylemişlerdi.
7
Bu seferki rekor sahibi ülkemizden. İlker yılmaz adındaki bu abimiz, 2004 senesinde armada otelinde yapılan bir rekor denemesinde, gözünden süt fışkırtarak gines rekorlar kitabına girmişti. Peki kaç metre fışkırtabilmişti dersiniz ? Tam 2 metre 79.5 santim !!
6
Sosisli yeme yarışmalarını ve bu konuda her sene birinci gelen takeru kobayashi’yi belki duymuşsunuzdur. Ama bu olaya başlamadan önce, 2006’da mide bulandırıcı bir rekor kırmıştı. Bu rekor 15 dakika içinde 8 kilo inek beyni yemesiydi ve sanırım bundan sonra bu rekoru kırmayı kimse denemeyecek.
5
2008 yılında jodıe parks adında bir kadın gines rekorlar kitabına en yüksek desibelde geğirme sesiyle geçmişti. Rekor tam 104.75 desibeldi. 1 sene sonra rekoru elisa cagnonı 107 desibelle kırsa da, jodıe “ desibel ölçeri ağzıma koysam 128 desibele ulaşabilirim “ demişti. Bu neredeyse bir jet motorunun çıkardığı sese eşit !!
4
İngiliz chrıstıne martin dünyada denenmiş en tiksindirici rekorlardan birini denemiş ve guınness rekorlarına girmişti. Bu rekor 38 kilo ağırlığında binlerce kurtçukla 90 dakika boyunca duş almaktı. Biz bir tanesine dokunamazken binlerce kurtçuğu yüzüne gözüne bulaştırmak gerçekten cesaret işi.
3
Alın size bir geğirme rekoru daha. 2012 senesinde tim janus adındaki adam mikrofonun başına geçmiş ve 18.1 saniye boyunca aralıksız olarak geğirerek dünya rekorunu eline geçirmişti. 18.1 saniye mi ??
2
Hamam böcekleri ne kadar sevimli yaratıklar demi ? Şaka tabiki. Kimileri uzakta görünce bile kaçacak yer ararken, ken edwards adındaki bu adam onlarla bir rekor kırmıştı. Rekor ne mi ? 1 dakikada en çok hamam böceği yeme rekoru. 2001’de gerçekleştirilen bu rekorda, adam bir dakikada 36 hamamböceğini mideye indirmişti ve ondan sonra bu rekoru kırmayı deneyen kimse olmamıştı.
1
Madeline albrecht adındaki bu kadın, hill top araştırma labaratuarlarında görevlidir. Kadının işi ise ayak koklayıp, hastalıkların ayak kokusundan anlaşılıp anlaşılamayacağının araştırılmasına yardım etmekti. Ve kayıtlara göre 15 sene boyunca 5600’den fazla kişinin ayaklarını koklamıştı. Sanırım en mide bulandırı rekor da buydu.
Reklam