Eski Ressamlardan Kim Kaldı?

Akademisyen Anne - 2.410 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Ocak 2017 - 06:55

Haydi biraz nostalji. Eskiden en sevdiğim boyama etkinliğiydi. Siz de yapar mıydınız? Bir sayfayı rengarenk boyar sonra da üstünü siyah boya ile kaplardım! Sonra kazı ve altından çıkan renklere sanki sen boyamamışsın gibi şaşır. Sadece boyalarım küçülüyor diye üzülürdüm, o yüzden en sevdiğim boyalarla yapmazdım bu sanatsal çalışmayı. Ahh benim kırtasiye düşkünlüğüm hiiç değişmedi. Hala çok kıymetli kalemlerim var hep yedekli alıyorum onları.
Bugün anaokulundaydım ve 4 yaşın panosunda bu çalışmayı görünce anılarım canlandı. Bu akşam annemlerdeyiz, hemen orada deneyeyim Demir'le dedim. Kendi çocukluğumun geçtiği evde, kendi sevdiğim boyama etkinliğini oğlumla yaptım bu akşam.
Sonuç ben daha çok eğlendim! Ama Demir için de farklı bir deneyim oldu. En çok siyah ile boyamayı sevdi. Kazımaya bayılır sanmıştım, ama etrafta 2 tane elektrikli süpürge olunca benim etkinlik cazibesini yitirdi. Yine de ortaya güzel bir çalışma çıktı. Çıkan renklere şaşırdı, koca bir kağıdı sabırla boyadı. Daha ne olsun? Bence renkleri öğrenmek için harika bir yol. #oynuyorumoynatiyorum
Reklam