Evinizi Sanat Galerisine Çeviren Televizyon Samsung QE65LS03A Frame TV

Vatan Bilgisayar - 16 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Ocak 2022 - 11:04

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65ls03a-65-163-cm-4k-uhd-smart-qled-tv-dahili-uydu-alici.html

Sade ve Şık Frame Tasarımı

Frame’in minimalizmden ilham alan tasarımı, iç mekanınızla kusuruz bir şekilde bütünleşir. Daha ince yapısı ve daha yoğun tonlardaki ve tek renkli siyah dış yüzeyi, her açıdan çok yönlü bir görünüm sergiler. Tek Görünmez Bağlantı kablosunu bağlayın ve Frame’i modern bir başyapıt yapan özelliklerini kullanın.

Kişiselleştirilebilir Modern Çerçeve

İki farklı çerçeve tarzı seçeneği ile tarzınızı yansıtın. Modern çerçeve tasarımı; Beyaz ve Kahverengi renk seçeneklerini sunarken yeni Eğimli çerçeve tarzı Beyaz ve Kiremit Kırmızı renk seçeneklerini sunar.

Quantum Dot Teknolojisi

Quantum Dot teknolojisi sayesinde 1 milyar rengi direkt olarak ekranınıza yansıtmaktadır ve bu da sizlere daha canlı renkler ile kusursuz bir seyir zevki sunar.

Tablo Modu

Dünyanın en ünlü sanat kuruluşlarına ait 1.400’ün üzerindeki sanat eserlerini derleyerek büyümeye devam eden sanat koleksiyonunuzu oluşturabilirsiniz. Dilerseniz de kendi istediğiniz görüntüyü akıllı telefon veya USB flash bellek ile Frame’e aktarın ve televizyonunuzda yansıtın.

Duvara Sıfır Askı Aparatı

Slim Fit TV Askı Aparatı, Frame’in sanki gerçek bir çerçeve gibi duvara sıfır asılabilmesini sağlar. Takıldıktan sonra dönen bağlantıları sayesinde TV’nizi döndürerek açısını doğru bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Hatta, Frame’i portre modunda dikey olarak asma seçeneği de vardır.

40 W Gücünde Kusursuz Ses

40 W hoparlör gücü ile sesi sizlere kusursuz ses sunmanın yanı sıra bulunduğunuz ortamın ses ve görüntü durumuna göre de sesi ve parlaklığı da optimize edebilmektedir.

Çoklu Ekran

Çoklu ekran özelliği sayesinde maç izlerken sevdiğiniz diziyi kaçırmak gibi bir derdiniz olmayacak. Akıllı telefonunuza bağlanın ve dilediğiniz içeriği izleyin. Video boyutunu ve ses seçeneklerini özelleştirin ve neyi nasıl izlerseniz izleyin kontrol tamamen siz de olsun.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam