Evrime Dair Yalanlar ve Gerçekler

Alkışlarla Yaşıyorum - 1.390 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Eylül 2017 - 23:26

Not: Aşağıdaki kanalın kendi açıklamasıdır. Sadece evrime dair değil, aynı zamanda bilime dair insanlara doru bilgi aktarmayı misyon edinmiş, bunu çıkar için yapmayan bir kanal. Destek verip hayatta kalmasına yardımcı olmanız tavsiye ederim.
.........
Evrim, 21. yüzyılda şahsi emellere en fazla alet edilen doğa gerçeklerinden birisi. Halk arasında sayısız hatalı, eksik, çarpıtılmış bilgi bulunuyor. Evrim Ağacı olarak bizler, yıllardır bu safsatalar ile mücadele ediyoruz. Bu videomuzda, evrime dair yaygın birkaç yaygın yalanı ele alıp, bu konulardaki gerçekleri ortaya koyuyoruz.

İyi seyirler.

***

Yeni videolarımıza ve Evrim Ağacı ile yan oluşumlarının düzenli harcamalarına maddi destekte bulunmak için Patreon üzerinden bizi destekleyebilirsiniz: http://www.patreon.com/evrimagaci

Patreon'un nasıl çalıştığını merak ediyorsanız veya nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz: http://www.evrimagaci.org/fotograf/48...

Video anlatım için: https://youtu.be/yU0VT4Bt7RM

Paypal üzerinden destek olmak için: http://www.evrimagaci.org/fotograf/48...

IBAN kullanarak bir banka aracılığıyla bağışta bulunmak isterseniz, gerekli bilgileri edinmek için lütfen evrimagaci@gmail.com adresinden bize ulaşınız.
Reklam