Evsiz İnsanlara Para İçin Bilek Güreşi Yaptırmak

Alkışlarla Yaşıyorum - 212 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mart 2015 - 14:20

Bu 2 zibidi bebe sokaktan buldukları 2 adet evsiz arkadaşa bir oyun sonrasında eğer kazanırlarsa para vereceklerini söylüyorlar. İhtiyacı olan evsiz kişiler de videoya çekildiklerini bilerek bunu kabul ediyorlar. Oyunun bu iki kişinin yapacakları bilek güreşi olacağını ve kazanana tam 100 dolar vereceklerini söylüyorlar ve ikisi de razı geliyor. Fakat bilmedikleri şey, kaybedene de 50 dolar verileceği. Bilek güreşi sonrası kazanan çikolata renkli arkadaşımız kazandığı paranın yarısını hiç düşünmeden karşısındaki diğer evsiz arkadaşa veriyor ve onun ihtiyacının da en az kendisi kadar olduğunu vurguluyor. Tabi böyle bir atağı beklemeyen gerizekalı sunucu ise şaşkınlığını gizleyemeyip 2 arkadaşa 100'er dolar daha veriyor.

Yukarıdaki açıklama ingilizce altyazı koyamadığımdan ötürü video'yu anlatmak için yaptığım açıklamadır.

Kendi fikrim ise sırf abone(subscribe) kasmak için zor durumda olan insanlara böyle yardımlar yapılmasını hiç tasvip etmiyorum. Bir elin verdiğini diğer el bilmemeli ki yapılanın bir anlamı olsun. Orda ihtiyacı olan 2 insanı bir nevi kullanarak, onlardan yararlanıp yine abone kasacak denyolara evsiz kardeşlerimiz ayarın ötesini vermişlerdir. Ne de olsa açın halinden yine aç anlar..

Tekrar alt yazı koyamadığım için özür diliyorum, umarım konu için yaptığım açıklama yeterli olmuştur. İyi seyirler dilerim.
Reklam