Fakir Pionty Tost Makinesi Ürün İnceleme - Vatan Bilgisayar

Vatan Bilgisayar - 23 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Ocak 2022 - 10:17

Satın almak için ;
https://www.vatanbilgisayar.com/fakir-pionty-tost-makinesi-rouge-.html

Şık Tasarım ve Kompakt Boyut

Fakir Pionty son derece şık tasarımının yanı sıra alev kırmızısı rengi ile de dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran bir cihazdır. Bunların yanı sıra kompakt boyutu ile de mutfağınızda çok yer kaplamayarak sizleri rahatlatacaktır.

Yükseklik Ayarı

3 Farklı yükseklik ayarına sahip cihaz ızgara, balık, et gibi besinleri yaparken yakmamak ve ezmemek için sizlere kolaylık sağlamaktadır ve bu sayede birden fazla işlevi ile de öne çıkmaktadır.

Teflon Kaplama Plaka

Yapışmaz plakaları sayesinde, balık, köfte , barbekü gibi yiyecekleri pişirirken yapışma sorunu yaşamazsınız ve bu sayede hem daha uzun süreler kullanabilirsiniz hem de temizlik sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.


200W Güç ve Aile Boyu Lezzet

4 dilim Ekmek kapasitesi sayesinde tüm aileye yetecek kadar tost yapabilmeniz için kusursuz bir cihazdır. Aynı zamanda 2000 W gücü ile de hızlı bir şekilde lezzetli tostlar , ızgaralar, balıklar hazırlayabilirsiniz.


Kolay Temizlik

Çıkarılabilir yağ haznesi sayesinde, biriken yağ, kırıntı gibi kalıntıları rahatlıkla hazne ile çıkarabilir, temizleyebilir ve sonrasında cihazınıza tekrardan yerleştirebilirsiniz.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam