"fear Factor Aksiyon" 2. Bölüm Tanıtım

fearfactor - 265 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Haziran 2013 - 14:26

ARJANTİN'DEN YÜKSELEN ÇIĞLIKLAR FOX'TA!

"FEAR FACTOR AKSİYON" 2. BÖLÜMÜYLE PERŞEMBE AKŞAMI 21:00'DE!
Geçen hafta 8 korkusuz çiftten ilk dördünün macerasına tanık olduğumuz "FEAR FACTOR AKSİYON" da bu hafta, korkularına meydan okuyacak 4 yeni çiftin birbirlerine karşı, adrenalin dolu mücadelelerine tanıklık edeceğiz.
FEAR FACTOR GERİ DÖNÜYOR ÜSTELİK ARTIK FEAR FACTOR AKSİYON!
Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı, dayanıklılık ve zekanın gerçek testi "FEAR FACTOR AKSİYON" Türkiye'de Wipeout başta bir çok programın yapımcılığını yapan Endemol Türkiye tarafindan yine Arjantin'de çekildi.
Fear Factor Aksiyon'da yarışmacılar korkuları ile yüzleşirken bu kez yalnız değiller. Eşleri, nişanlıları ya da sevgilileri ile çift olarak korkularına meydan okuyorlar. Yarışmacilar kendilerinden hiç beklenmeyen performansları sergilerken, eşleri de şaşkınlık ve hayranlık içerisinde onları izliyor.
Her biri farklı meslek, kültür ve yaşlardan 8 çift 50.000.TL büyük ödül için kıyasıya mücadele edecekler.
Çiftler, bazı etaplarda birlikte bazı etaplarda tek başlarına hız, yükseklik, derinlik, denge faktörlerine meydan okurken adrenaline karşı savaşıyorlar.
Su altındaki kafesten kaçış, helikopterden atlayış, 30 metre yükseklikte asılı bir arabadan partnerini kurtarmaya çalışmak, havuza çakılan arabada kilitlerden, zincirlerden sıyrılıp partnerini kurtarmak gibi tamamen aksiyona dayalı etaplar ve daha fazlası FEAR FACTOR AKSİYON'da!
Toplam 10 hafta sürecek olan ve birbirinden çılgın ve korkusuz çiftlerin yer aldığı adrenalin yüklü "FEAR FACTOR AKSİYON" Perşembe Akşamı 21:00'de FOX'ta!
Reklam