Fear Factor Aksiyon - Bölüm 1 Güngör Ve Dilara'nın Zor Anları

fearfactor - 1.497 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Haziran 2013 - 14:19

Fear Factor Aksiyon - Bölüm 1 - Güngör ve Dilara'nın zor anları!

Türkiye en cesur çiftini arıyor!

Türkiye'nin farklı yerlerinden gelen, cesaretini ve gücünü herkese kanıtlamak isteyen 8 çift, ülkelerinden kilometrelerce uzakta Latin Amerika'da Türkiye'nin en cesur çifti olabilmek için yarışacak. Fear Factor Aksiyon 20 haziran Perşembe akşamından itibaren her hafta nefes kesici etaplarıyla sizleri ekrana bağlayacak.
Üstelik bu kez Fear Factor'ün vazgeçilmezi olan böcekler, yılanlar ve fareler yok! Yalnızca aksiyon etaplarında verilecek cesaret savaşında sadece en güçlüler ayakta kalabilecek. Çiftler Fear Factor Aksiyon'da kalabilmek için yerden metrelerce yükseğe de çıkacaklar, buz gibi suların derinlerine de gömülecekler! Tüm bu akıl almaz etapları Türkiye'nin en cesur çifti olabilmek için tereddütsüz yapacaklar.
Mücadele ilk hafta 4 çift arasında başlayacak! 4 çift de finale kadar kalıp tüm Türkiye'ye güçlerini kanıtlamak istiyor ancak üç zorlu etabın sonunda bir çift yarışmaya veda edecek. Kaslı vücudu ve rakipleri ürküten görüntüsüyle eski güreşçi Güngör ve basketçi sevgilisi Dilara bu yarıştan elenmeyeceklerinden emin. Sadece duruşlarıyla bile rakipleri korkutmayı başaran çift ilk haftadan herkesin boyunun ölçüsünü almayı planlıyor. Onlar görüntüleriyle rakiplerini korkuturken Kıymet ve eşi Volkan ise ilk bakışta herkes için en zayıf halka olarak görülüyor. 5 yıldır evli olan çift ise aralarındaki bağın onları finale kadar taşıyacağını düşünüyor. Karadeniz Fırtınası olduğunu söyleyen Köksal ve Hüsniye ise Fear Factor Aksiyon'un sadece üç etabında değil tüm etaplarında fırtınalar koparmayı hedefliyor. Ali Osman ve Mihrab ise spor akademisinde okumanın verdiği güce güveniyor.
Yarışmaya ilk haftadan veda etmek istemeyen çiftler Fear Factor Aksiyon'da kalabilmek için her şeyi göze aldı. Ancak üç etabın sonunda korkan ya da başarısız olan bir çift yarışmaya veda edecek. Onları ne 60 metre yüksekliğe çıkmak ne de metrelerce yüksekten sert sulara çarpmak durdurabilir. Emin olun hırsın bu kadarını Türk Televizyonları henüz görmedi. Onlar korkularıyla yüzleşmeye ve rakiplerini ezip geçmeye hazırlar.
Asuman Krause'nin sunumuyla Latin Amerika'da verilen bu cesaret savaşı yarın akşam Fox'ta başlıyor! Bu kıran kırana rekabeti kaçırmak istemiyorsanız Fox'tan ayrılmayın.

https://www.facebook.com/FearFactorTurkiye

http://www.fearfactor.com.tr/
Reklam