â–¼

Fenerbahçelileri Hüngür Hüngür Ağlatan Acıklı Klip

Alkışlarla Yaşıyorum - 284 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mart 2015 - 17:24

Susar mısın Berke kız ağlıyor şu an.

Eksik bir video, nerede Aziz Yıldırım, nerede Volkan, Emre?

Bu çocuk (Aziz Yıldırım 1952) 1998 yılında başkan olacak, 3 Temmuz 2011'de Fenerbahçe için şike yaptığı için mapusa girecek, çıktığında şike işlemlerine devam edip bedavadan penaltılarla takımını yine şampiyon yapacak. Ama bir grup pavalı kopek bu fedakarlıkları görmeyip şampiyonluk kutlamasında bu çocuğu protesto edecek.

Bu cocuk (Volkan Demirel 1981)Maç esnasında rakip takım futbolcuların üstüne yürüyecek, bütün maçlardaki kavgalarda en ön sırada mevzu içinde olacak, basın mensubu tehdit edecek, taraftarına tempo tutturup Galatasaray'a organize şekilde küfürler ettirecek ama bu çocuk buna ragmen sürekli mağdur edebiyatı yapacak. Ayı lakabı takılınca daha da delirip milli maçı terketecek.

Bu çocuk (Emre Belözoğlu 1980)Galatasaray'da yetişecek, her şeyini Galatasaray'a borçlu olacak lakin takım değiştirince yediği kaba sıçıp o büyük camiaya düşman olacak. Tüm ırkçı söylemlerin ana kahramanı olacak, sahada en hırçın futbolculardan biri olup adam tekmeleyecek, rakip takım hocasına ''fuck off'' diyip o bir küfür değil bir mümin latifesi diyecek.

Örnekler çoğaltılabilir, boşlukları siz doldurunuz. Canerler, Gökhanlar ve nice adını sayamadıklarım...

Saygılar.
Reklam