Frozen Elsa ve Disney Ariel dertleşiyor. Yalnız olan Elsa’nın Pepee, Şila ve Niloya arkadaşı oluyor

Toys and Fun - 383 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Temmuz 2016 - 11:29

Abone olmak için tıklayın: https://goo.gl/OzCiV5
Pepee Niloya Sürpriz Yumurtası için tıklayın: https://goo.gl/J2MOaQ
Diğer Dev Play-Doh Sürpriz Yumurtalar:https://goo.gl/ArIZPn
Dev Pepee Sürpriz yumurtası için tıklayın: https://goo.gl/eXv68w
Tüm Pepee ile Niloya Peluş videoları için tıklayın: https://goo.gl/TizhFj
Tüm oyuncaklı videolar için tıklayın: https://goo.gl/J8BkyZ


Hikaye: Karlar Ülkesi Kraliçesi Elsa ve Disney Prenseslerinden Denizkızı Ariel dertleşiyor. Yalnız olan Elsa’nın birden Pepee, Niloya, Harika Kanatlar arkadaşı oluyor.
Pepee ve Niloya Oyuncak Tiyatrosu yeni bölümüne hoş geldiniz! Pepee, Niloya, My Little Pony, Rainbow Dash Peluş, Spiderman, Ariel peluş, Spider-man oyuncak, Shopkins peluş, cicibiciler peluş, Frozen Elsa Peluş, Lippy lips cicibici peluş, Peppa Pig Peluş, Edi Peluş, Büdü peluş, Edi büdü, Ernie and Bert stuffed toy, RGG AYAS, Şila, Leli, Canım Kardeşim Mine, Müge, Arı Maya, Bugs Bunny Peluş, Hello Kitty peluş, Şirin Baba peluş, Maymuş,Bebee, angry birds peluş, Willy Peluş, Harika Kanatlar Jett oyuncaklarla eğlenerek oynadığımız bu bölümümüzde Karlar Ülkesi Kraliçesi Elsa Buzdan bir şato yaptığını ve orada hiç arkadaşı olmadan yalnız yaşadığını Disney Denizkızı Ariel ile paylaşıyor. Yalnızlıktan kederlenen Elsa için Ariel güzel bir sürpriz yapıyor ve Pepee, Şila, Bebee, Niloya, RGG Ayas, Örümcek Adam, Harika Kanatlar’dan Jett Peluş oyuncaklarıyla tanıştırıyor. Geçtiğimiz günlerde Susam Sokağından Edi ve Büdü’yü aralarına alan Pepee ile Niloya Yalnızlıktan üzülen Kraliçe Elsa’yı da içtenlikle buyur ediyorlar. Niloya, Elsa’yı çok sıcak karşılıyor. Bölümün sonunda ise Kraliçe Elsa’nın buzdan şatosuna paten kaymaya gidiyorlar. Elsa çok durgun, hiç arkadaşı yok. Elsa buzdan şatosunda tek başına yaşıyor. Elsa’nın kardeşi Anna da Elsa’yı ziyaret etmeye gelmiyor. Ariel’i Edi ve Büdü tanıştırdı Pepee ile.Canım Kardeşim Müge ve Mine de Elsa’yı bağrına bastı. Elsa nerede yaşıyor? Buzdan şatosunda yaşıyor. Niloya, Edi, büdü, Pepee kalın giyinip Elsa’nın buzdan şatosuna paten kaymaya gidiyorlar.

Pepee çizgifilm olarak çocuklar tarafından çok sevildi. Düşyeri lisanslı oyuncaklar çocukların yeni gözde oyuncağı oldu.

Pepee Niloya Peluş oyuncak hikayesi bölümlerimizi izlerken içeriğin çocuklarınızın yaşlarına uygun olup olmadığına ve izleme süresi limitine ebeveynler kendileri karar vermelidir.

Bu bölümde Neco toys, Düşyeri lisanslı oyuncakları ve Canım Kardeşim Bambi lisanlı oyuncakları kullanılmıştır.

Pepee ve Niloya'nın bu bölümünü beğendiyseniz, kanalımıza abone olun yeni bölümleri ilk siz izleyin!

Toys and Fun kanalından sevgilerle.
- Toys and Fun
Reklam