FutbolArena akşam haberleri turu (17 Nisan 2019)

Futbol Arena - 299 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Nisan 2019 - 18:28

Günün öne çıkan gelişmeleri FutbolArena haber turunda.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarına yanıt verdi. Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını belirten Göksel Gümüşdağ, "TFF'ye bu belgeleri Galatasaray ile paylaşıp paylaşmadıklarını sorduk. Böyle bir şeyin mümkün olamayacağını ve paylaşmadıklarını söylediler" dedi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Galatasaray'ın istediği iddia edilen Deniz Türüç hakkında FutbolArena'ya konuştu. FutbolArena'ya konuşan Erol Bedir: "Galatasaray'dan Deniz Türüç için bize hiçbir teklif gelmedi. Menajeriyle konuştular mı bilmiyorum ama onun için de bizden izin almaları gerekiyor."

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maçta sakatlık geçiren Victor Moses'in kasığında kısmi yırtık tespit edildiği belirtildi. Fenerbahçe'de Aytemiz Alanyaspor'da Moses dışında cezalı olan Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici ve Roberto Soldado forma giyemeyecek.

Özel bir etkinlik için Türkiye'de bulunan Alex de Souza, Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif alması halinde ne yanıt vereceğini açıkladı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut açıklamalarda bulundu.
Reklam