FutbolArena akşam haberleri turu (3 Ekim 2018)

Futbol Arena - 212 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Ekim 2018 - 19:03

FutbolArena TV ekibi 3 Ekim Çarşamba akşamından öne çıkan haberleri derledi.

Mustafa Denizli, Kasımpaşa ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kasımpaşa, deneyimli hoca için imza töreni düzenledi. Denizli imza töreninde konuştu.

Milli maç arasına kadar oynanacak 2 maçta Cocu ile devam edecek olan yönetim, milli arada yeni teknik direktörü takımın başına getirmeyi hedefliyor. Gündemde Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri yer alsa da sarı lacivertli diareciler yabancı hocalar üzerinde duruyor. Kısa sarı lacivertli takım yeni teknik direktör konusunda kararını yine yabancı antrenörden yana kullanacak.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de teknik direktörlük için yeniden gündeme gelen Aykut Kocaman ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Mehmet Demirkol: "Aykut Kocaman'ın oyununu hiçbir zaman beğenmedim. UEFA'da yarı finale gittiğinde de beğenmedim. Ama kötü diyemezsin. Adam 15. olmuyor ki! Buna kötü denemez. İyi, kötü göreceli değildir futbolda. Ama çirkin denir. Ben beğenmiyorum çünkü" diye konuştu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında ağırlayacakları Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi maçından üç gün sonra kendileriyle oynayacak olmasını avantaj görmediklerini söyledi.

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Kasımpaşa filelerine 2 gol bırakırken önemli bir gol sayısına ulaşarak bir başarıya imza attı. Trabzonspor formasıyla bugüne kadar 84 gol atan Burak Yılmaz, Galatasaray'da attığı gol rakamını geçmeyi başardı. Başarılı golcü, Galatasaray kariyerinde 82 gol kaydetmişti.

UEFA'nın açıkladığı Eylül ayı sıralamasında kendisine 19. sırada yer bulan Beşiktaş, kulüp tarihinin en iyi sıralamasına kavuştu. Özellikle son iki sezonda Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği sonuçlarla puan ortalamasını yükselten siyah-beyazlılar, Chelsea, Tottenham, Benfica ve Lyon gibi Avrupa'nın üst düzey ekiplerini geride bıraktı. Son dönemde dünya medyasının ilgisini üzerine çeken Beşiktaş, Eylül ayında 117 bin 813 haberle konuşularak listenin ilk sırasına yerleşti.

Çaykur Rizesporlu Gökhan Akan, Süper Lig'in 7. haftasında 3-0 yendikleri Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.
Reklam