FutbolArena haber turu (10 Ağustos 2018)

Futbol Arena - 30.416 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Ağustos 2018 - 12:45

FutbolArena TV ekibi 10 Ağustos Cuma gününden öne çıkan haberleri derledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında LASK Linz'i mağlup etti. Vodafone Park'ta oynanan ilk karşılaşmada Beşiktaş, Avusturya temsilcisini 6. dakikada Ryan Babel'in attığı golle 1-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj sağladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, LASK Linz maçında kötü zeminin oyuncuları etkilediğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir, Burnley ile golsüz berabere kaldı.Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İngilzi temsilcisi Burnley ile 0-0 berabere kaldı.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Burnley maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun açılış maçında son şampiyon Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde olacak;

Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo; Donk, Fernando; Onyekuru, Belhanda, Garry Rordigues; Gomis

Fenerbahçe'nin Islam Slimani'yi kiralamaya çok yaklaştığı belirtildi.Sky Sports'un geçtiği habere göre Fenerbahçe, Islam Slimani'yi kiralama konusunda büyük aşama kaydetti. Beşiktaş ve Sporting Lizbon'un da ilgilendiği Cezayirli oyuncunun sarı lacivertlilerle imza aşamasına geldiği belirtildi.

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Türkerler Holding ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında FutbolArena'nın sorularını yanıtladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.
Reklam