FutbolArena haber turu (10 Nisan 2019)

Futbol Arena - 215 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Nisan 2019 - 17:18

Günün öne çıkan gelişmeleri FutbolArena haber turunda.

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Soldado'nun önümüzdeki sezon Zaragoza'ya transfer olacağı iddia edildi. Zaragoza'nın bu plan doğrultusunda ilk olarak Fenerbahçe'de forma giyen Soldado'yu listesine aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'la ismi anılan Nikola Vlasic için Dinamo Minsk yardımcı antrenörü Denis Popov'dan açıklama geldi.Futbol endüstrisinin değiştiğini söyleyen Denis Popov, "Vsalic Eğer fazla para kazanmak istiyorsa tercihi Beşiktaş veya CSKA Moskova değil, Rusya'da Spartak veya Zenit olur" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor galibiyetiyle ilgili konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, maç içerisinde arızalanan VAR sistemine tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin "Fener Ol" kampanyasından şu ana kadar topladığı para belli oldu. Fener Ol kampanyasında dün itibariyle 10 bin TL ve üzerindeki yüklü bağışlar haricinde taraftarların verdiği destek sonucu şimdiye kadar 20 milyon TL toplandı. Kampanyaya 250 binin üzerinde katılımcı destek verdi.

UEFA Altın Ayakkabı yarışında Galatasaraylı Mbaye Diagne yükselişe geçti. Diagne, şu ana kadar Süper Lig'de attığı 26 gol sonucunda Altın Ayakkabı yarışında 39 puanla 8. sırada yer aldı. Senegalli futbolcu, Cristiano Ronaldı ve Sergio Aguero gibi futbolcuları geride bıraktı.


Trabzonspor'un Aytemiz Alanyaspor foması giyen Fabrice N'Sakala ile ilgilendiği öğrenildi. Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir performans sergileyen Fabrice N'Sakala'yı gündemine alan bordo mavililer, sezon bitiminde oyuncuyu transfer etmek için girişimlere başlayacak.

Galatasaray'a yönetimin erken seçime gideceği iddialarına yönetimden yanıt geldi. FutbolArena'ya konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Şu anda ne sayın başkan Mustafa Cengiz'in, ne de yönetimimizin planlarında seçime gitmek gibi bir durum yok" ifadeleri kullanıldı.
Reklam