FutbolArena haber turu (16 Nisan 2019)

Futbol Arena - 464 izlenme

Yüklenme Tarihi: 16 Nisan 2019 - 14:54

Günün öne çıkan gelişmeleri FutbolArena haber turunda.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında derbi sonrasında demeç savaşları sürüyor. Galatasaray'ın Semih Özsoy sözleri üzerine yazılı açıklamasına Fenerbahçe'den yanıt gecikmedi. Galatasaray'ın Semif Özsoy'un açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını açıklamasının ardından Fenerbahçe bir açıklama yaparak, Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarını mahkemeye taşıyacağını belirtti.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında VAR kayıtlarıyla ilgili polemik yaşandı.

Fenerbahçe'nin 4 Nisan'da başlattığı Fener Ol kampanyasında topladığı para belli oldu. Fener Ol kamapnyasına şu ana kada 10 bin TL ve üzerinde destek verenler hariç 450 bin kişi bağışta bulundu. Buradan toplanan para bugün itibariyle 30 milyon TL'yi buldu.

Galatasaray'da Sinan Gümüş'ün gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili karar verilecek. Galatasaray yönetimi, Sinan'ın durumu hakkında Teknik Direktör Fatih Terim'in görüşü ve düşüncelerine başvuracak. Tecrübeli teknik adamın raporu da dikkate alınarak Sinan Gümüş'ün kadro dışı bırakılıp bırakılmayacağı netlik kazanacak.

Beşiktaş'ta geleceği merak edilen Kagawa'nın yeni sezonda Premier Lig'de forma giyebileceği iddia edildi. Alman basınında yer alan haberlere göre Kagawa için İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Everton'ın ilgisi olduğu öne sürüldü. Her iki takımın da ocak ayında Kagawa'yı istediği ancak alamadığı vurgulandı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Erol Bulut hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ankaragücü yenilgisiyle ilgili konuştu.
Reklam