FutbolArena haber turu (19 Ekim 2018)

Futbol Arena - 836 izlenme

Yüklenme Tarihi: 19 Ekim 2018 - 12:42

FutbolArena TV ekibi 19 Ekim Cuma gününden öne çıkan haberleri derledi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası Galatasaray - Bursaspor karşılaşmasıyla açılıyor. Spor Toto Süper Lig'de 18 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Bursaspor'u evinde konuk edecek. Mücadele 20.30'da başlayacak ve bEIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görevlerinden alınan üç yardımcı antrenör aralarında bir toplantı yapmıştı. Toplantı sonrasında mahkeme ile ilgili karar alındı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevlerine son verdiği üç yardımcı antrenör geçtiğimiz Pazartesi günü Başkan Ali Koç ile bir toplantı yapmıştı. Toplantı sonrasında iki taraf da olayı mahkemeye taşımamak için fikir birliğine vardı.

3 büyüklerde yakın zamanDA yaşanan sakatlıkların birçoğunun yeni transfer olması dikkat çekti. Galatasaray'da Onyekuru'nun sakatlanmasıyla birlikte Sarı-Kırmızılı takımda 2 yeni transfer nazara geldi. Emre Akbaba ve Onyekuru sakatlanan oyuncular kervanına katıldı. Fenerbahçe'de Slimani ve Tolga Ciğerci Beşiktaş'ta Adem Ljajic sakatlık geçiren yeni transferler oldu.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Adem Ljajic, Beşiktaş'a transferiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Adem Ljajic, "Türkiye'den başka kulüplerin de bana ilgisi vardı ama benim istediğim takım sadece Beşiktaş'tı. İstanbul'a indiğimde Türkiye'de taraftarların fanatizmini görme fırsatım oldu. Her adımda transferimden dolayı ne kadar mutlu olduklarını gösterirler" diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ilginç bir yorumda bulundu.

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Trabzonspor maçında tek düşüncemiz alacağımız puanlar, her türlü puana ihtiyacımız var" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, adının FETÖ soruşturmasında geçmesiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulunurken A Milli Futbol Takımı hakkında da konuştu.

Eski Sakarya Atatürk Stadı'nda yıkım işlemi başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak.
Reklam