FutbolArena haber turu (29 Ağustos 2018)

Futbol Arena - 31.741 izlenme

Yüklenme Tarihi: 29 Ağustos 2018 - 13:51

FutbolArena TV ekibi 29 Ağustos Çarşamba gününden öne çıkan haberleri derledi.

Fenerbahçe, Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin'i kadrosuna katmak üzere. Fenerbahçe, Bursaspor'un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin konusunda büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler, Bursaspor'a 2,5 milyon euro bonservis teklifi yaptı ve beklemeye geçti.

Galatasaray'da transfer çalışmaları kapsamında Akhisarspor'da oynayan Ömer Bayram için taraflar anlaşmaya vardı. Galatasaray kısa sürede transferi duyuracak. Galatasaray'ın Ömer Bayram için Akhisarspor ile görüşme halinde olduğu ortaya çıkmıştı. Sarı-Kırmızılı takım, Ege ekibine önce 500 bin Euro teklif etti ancak Akhisarspor 750 bin Euro talep etti. Taraflar 750 bin Euro bonservis bedelinde mutabakata vardı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Everton'un golcüsü Oumar Niasse transferinde son aşamaya gelindi.UEFA kısıtları gereğince hem kriterleri sağlayıp hem de Niasse'ı kadrosuna katmak için Galatasaray, Everton Kulübüne "Satın alma opsiyonu ile kiralama" üzerine teklif yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip, İngiliz kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Adem Ljajic için Torino Kulübü Başkanı Urbano Cairo'dan samimi açıklamalar geldi. Torino Başkanı Urbano Cairo, "Ljajic'i iki yıl önce aldım, çok seviyorum. Hayran olduğum futbolculardan biri. Gitmeyi istemediği sürece onu kaybetmek istemiyorum" dedi.

PSV Eindhoven, Bursaspor'da oynayan Aziz Behich transferinde mutlu sona ulaşmak üzere... Bursaspor kadrosunda bulunan Aziz Behich ile yollarını ayırmak üzere. Yeşil beyazlı takım bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Hollanda Ligi ekiplerinden PSV ile anlaşma aşamasına geldi. PSV'nin Aziz Behich için 2 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenildi.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Antalyaspor maçı öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunurken transfer komitesi hakkında konuştu.

Eskişehirspor'da son dönemlerde yaşanan sorunlar giderek çözülmez bir hal alıyor. Son olarak oyuncuların lisanslarının çıkmaması üzerine Eskişehirsporlu futbolcular akşam gerçekleştirilecek olan antrenmana katılmadı.
Reklam