FutbolArena haber turu (3 Ekim 2018)

Futbol Arena - 1.074 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Ekim 2018 - 12:55

FutbolArena TV ekibi 3 Ekim Çarşamba akşamındna öne çıkan haberleri derledi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki 2. maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılı takım Porto ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki grubuna Lokomotiv Moskova karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle başlayan Galatasaray, 1 puanı bulunan Porto ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele 22.00'de oynanacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken yerine gelecek hocayla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.Fenerbahçe'de yönetim, Mircea Lucescu ismini gündemine aldı. Sarı lacivertliler, deneyimli teknik adamın hem Fenerbahçe'yi hem de milli takımı çalıştırması için TFF ile görüşme yapacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Lucescu için federasyon yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirilecek.

Süper Lig ekiplerinin yaş ortalaması dikkat çekiyor. Avrupa'nın Kuzey Kıbrıs'tan sonra en yaşlı ligi olan Süper Lig'de tam 4 takım, en yaşlı 10 takım arasına girdi. Cies Football'ın araştırmasına göre Avrupa'nın en yaşlı takımı 30.93 ortalama ile Apollon Limassol olurken, Beşiktaş da 30.91'lik ortalama ile 2. sırada yer aldı.

Atiker Konyaspor'da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan golcü futbolcu Adis Jahocic ceza alacak mı? Teknik direktör Rıza Çalımbay açıkladı.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Yeni Malatyaspor maçı için konuştu.

Roma Teknik Direktörü Di Francesco, Viktoria Plzen maçında 1 gol, 1 asistlik perfomans sergileyen Cengiz Ünder hakkında konuştu. Cengiz Ünder'in performansları hakkında da konuşan Di Francesco, "Cengiz Ünder bu maçta özellikle ilk yarıda oldukça etkiliydi. Attığı golle de güzel performansını süsledi. Takım arkadaşlarıyla uyumu üst seviyedeydi ve her geçen gün daha da iyiye gidiyor." dedi.
Reklam