FutbolArena haber turu (30 Temmuz 2018)

Futbol Arena - 23.753 izlenme

Yüklenme Tarihi: 30 Temmuz 2018 - 13:43

FutbolArena TV ekibi 30 Temmuz Pazartesi gününden öne çıkan haberleri derledi.

Galatasaray'ın Everton'dan kiraladığı Onyekuru, Valencia iddialarının doğru olduğunu ve İspanyol kulübünün kendisine gösterdiği ilginin hoşuna gittiğini söyledi. Nijeryalı futbolcu Onyekuru, "Valencia'nın benimle ilgilendiği doğru. Bu ilgi hoşuma gitti fakat şu anda Galatasaray'ın oyuncusuyum ve transferin şu anda olacağını zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.

Suudi Arabistan kulübü Al Hilal, Galatasaraylı yıldız Gomis'e yeni bir teklif daha sundu. Arap basınında çıkan haberlere göre, yeni sezonda Gomis'i kadrosuna katmak isteyen Al Hilal kulübü teklifi 6,5 milyon Euro'dan 10 milyon euro'ya çıkardı ve Gomis'ten haber beklemeye başladı. Haberde Fransız yıldızın teklife sıcak baktığı da yazıldı.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Diego Reyes'in menajerinden transfer açıklaması geldi. Oyuncunun menajeri Matias Bunge: "Diego Reyes ile ilgilenen takımlar arasında Bordeaux da var. Açıkçası Diego, Bordeaux'ın projesini beğendi. Teknik direktör Poyet'in de kendisini istemesi onun memnun ediyor" dedi.

Liverpool'un kalecisi Mignolet'nin menajeri Vaesen, Hollanda basınına Türkiye'den teklif aldıklarını söyledi Oyuncunun menajeri Vaesen, "Türkiye'den teklif var, takım ismi veremem. Ancak sadece Türkiye'den teklfi almadık. Başka iyi kulüpler de Mignolet'yi istiyor ve teklifler somutlaşma aşamasında. Diğer taraftan Mignolet'nin Liverpool ile devam eden bir sözleşmesi var" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Enzo Roco siyah beyazlı takımın sosyal medya hesabı İnstagram TV'ye konuştu. Enzo Roco samimi açıklamalarda bulundu.
Reklam