FutbolArena haber turu (31 Temmuz 2018)

Futbol Arena - 28.801 izlenme

Yüklenme Tarihi: 31 Temmuz 2018 - 13:18

FutbolArena TV ekibi 31 Temmuz Salı gününden öne çıkan haberleri derledi.

İtalyan basını önemli bir iddiada bulunmuş ve Andre Silva için Galatasaray ile Milan Kulübünün anlaştığını duyurmuştu. FutbolArena konuyla ilgili ayrıntılara ulaştı.Sarı kırmızılı yöneticiler, "Böyle bir durum söz konusu değil. Milan Kulübü ile anlaştığımız iddiası doğru değil. Şu an böyle bir şey yok" ifadesi kullandı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in istediği futbolculardan Emre Akbaba'nın transferinde yönetim geri adım attı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun " Galatasaray'ın teklifi komikti" ifadeleri de sarı kırmızılı camiadan tepki alırken Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray acele etmeme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Feyenoord'un stoperi Van Beek için Hollandalı gazeteci Martijn Krabbendam, Türkiye'den teklif olduğunu söyledi. Martijn Krabbendam, "Sven van Beek için Türkiye'den teklif var. Bu bir sır değil. Ancak sadece Türkiye'den teklif yok. İtalya ve Almanya'dan da onu isteyen kulüpler var." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın kaleci transferinde ilgilendiği isimlerden biri olan Mignolet, Liverpool'da kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş'ta Fabri'nin Fulham'a transferinden sonra gözler Liverpool'un file bekçisi Mignolet'ye çevrildi. Jurgen Klopp'un yeni sezonda kadroda düşünmediği tecrübeli kaleci, İngiliz kulübünün Fransa'da gerçekleştireceği kamp kadrosuna alınmadı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımdaki oyuncuların hiçbirine resmi teklif gelmediğini belirtti. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Allano Lima'nın imza töreninde transfer açıklamasında bulundu.

Beşiktaş, Osmanlıspor ile sözleşmesini fesheden Umut Nayir'ı transfer etmişti. Genç futbolcu, Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Futbol Ekonomisti Tuğrul Akşar, FutbolArena'ya yaptığı açıklamada 4 büyüklerin iflas etmesinin mümkün olmadığını söyledi
Reklam