This video is restricted in your country.

Galatasaray 1-6 Real Madrid (Geniş Özet)

nefer26medya - 2.446 izlenme

Yüklenme Tarihi: 18 Eylül 2013 - 00:34

TT Arena'da hüsran: 1-6
Galatasaray, sahasında ağırladığı Real Madrid karşısında farklı yenilmekten kurtulamadı.
Galatasaray, 2013-2014 Şampiyonlar Ligi macerasına Real Madrid maçı ile başladı. İlk yarıya oldukça hırslı başlayan Galatasaray, Burak Yılmaz'ın başrolde olduğu pozisyonları cömertçe harcadı. İkinci yarıda Drogba'nın da yokluğu ile bir anda oyundan düşen Galatasaray, hiç istemediği bir skorla sahadan ayrıldı.
Galatasaray


Galatasaray, maça çok hırslı bir başlangıç yaptı. Üst üste pozisyonlar buldu ancak bir türlü üstünlük sayısını atamadı. 6. dakikada Benzema orta sahada yaptığı presle topu kapıp Cristiano Ronaldo'ya aktardı. Portekizli oyuncunun yaptığı vuruşta top kaleyi bulmadı. Muslera aut atışı ile oyunu başlattı. 17. dakikada Galatasaray ceza sahasının sağından Wesley Sneijder ile frikiği kullandı. Açılan ortaya Felipe Melo hareketlendi ama top Diego Lopez'de kaldı. 25. dakikada Soldan Drogba Sneijder'den pasını aldı, yerden ortasını yaptı ancak defans araya girdi. 30. dakikada Engin Baytar'dan Sneijder'e harika bir pas geldi. Solda bomboş ceza alanına giren Sneijder, içeride yine boş olan Burak'a pasını göndermek istedi ancak defans araya girdi. 33. dakikada Uzun topla çıkan Real Madrid'de ceza sahası girişinde topla buluşan Isco, yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 38. dakikada Selçuk içeriye harika yolladı, ancak Burak Yılmaz müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamadı. 45+3'te Real Madrid tehlikeli geldi. Ronaldo soldan ceza sahasına girdi, son çizgiye doğru indi, orta yerine şutunu tercih etti ancak kaleci Muslera başarılı oldu.

İlk yarı Real Madrid'in üstünlüğü ile sona erdi.

Real Madrid farka gitti

Galatasaray, ikinci yarıya da hırslı başladı ancak Real Madrid bulduğu pozisyonları tek tek değerlendirmeyi başardı.

48. dakikada Galatasaray'da soldan orta geldi, içeride oldukça müsait pozisyonda bulunan Burak, kafayı vurdu ancak dışarıya gitti. Galatasaray'da Drogba'nın sakatlanarak oyundan çıkması planları bozdu. 63. dakikada Real Madrid hızlı geldi. Muslera'nın da kalesinden çıktığı pozisyonda ceza sahasında önce sağa, sonra ortaya açılan topta Cristiano Ronaldo boş kaleye topu göndermekte zorlanmadı. 66. dakikada
Gareth Bale'nin ceza sahasının sağ önünden kullandığı serbest vuruşta Ramos'un yaptığı kafa vuruşunda Muslera topu uzaklaştıramadı. Cristiano Ronaldo önünde bulunduğu topu filelere yollamakta zorlanmadı. 73. dakikada Real Madrid yine az adamla yakaladı. Ceza sahası içinde Benzema'dan topu alan Bale, güzel vurdu ancak Muslera başarılı oldu. 81. dakikada Real Madrid topu Galatasaray'dan kaptıktan sonra bekletmeden sol kanatta hareketlenen Cristiano Ronaldo'yu gördü. Portekizli yıldız da seri bir şekilde ceza sahası içindeki müsati pozisyonda bekleyen Benzema'yı gördü. Fransız forvet de kendisinin 2. takımının 5. golünü son derece rahat bir şekilde filelere gönderdi. Galatasaray, 84. dakikada Umut Bulut ile durumu 1-5 yaptı.

Cristiano Ronaldo, 90+1'de ceza sahasına çalımlarla girdi ve attığı güzel golle durumu 1-6 yaptı. Real Madrid, son düdükle beraber maçı 1-6 kazandı ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne hiç beklemediği bir skorla başladı.
Reklam