Gezi Parkı Kandil Buluşması (Çarşı İçerir)

Alkışlarla Yaşıyorum - 184 izlenme

Yüklenme Tarihi: 09 Eylül 2015 - 20:04

Ajanlar ajanlar ajanlar, devreye giren karanlık eller, düğmelere düğmelere basanlar.

Halk'ın eylemini önce şirket ilişkileri için görmezden gelen basın yayın medyası şu anda gerek düşen hisseleri gerekse bilginin kontrolünden çıkması ile açığa çıkan işlevsizliği sonucunda tutuşup özürler mi dilemedi, kendini eleştiren sunucular mı konuşturmadı.

Şimdi sadede gelelim; görmezden gelemeyeceğini anlayan büyük medyamız en azından misenformasyon tutmadı bari dezenformasyon ile yürütürüm politikasına dönmüş, bunu da gezi parkındaki halkı halk gibi değil marjinal gruplar çerçevesinde gösterme hareketine girmiştir.Örneklerini dolmabahçe camii'nde alkol bira tüketiliyor diye verdiler imam yalanladı üstelik videolarda hekimlerin yaralılara tedavi sunduğu gösterildi, pek tabii ki bunlar aynı medyada yer bulmadı.

Hani şu gizli güçler, karanlık eller deniyor ya, o el benimmiş onu anladım. Her gün tv'nin düğmesine basarak açan parmaklarmış o düğmelere basanlar.Eğer gezi parkı aktivistlerini kast ederek söylüyorlarsa da karanlık eller diye, böyle aydınlığı sileyim.Affedin.

Alkol almadım tamam enteresan bir giriş oldu da, kandiliniz mübarek olsun. Özellikle belirtmem gerekir ki Twitter'dan İhsan Eliaçık'ın 12. de Cnntürkteyim yazısını okuyup reyting kazanmasınlar diye bitimini bekleyip youtube dan aratarak buldum bu buluşmayı.

Sonsöz; Halkın tüm cepheleriyle buluşmayı gerçekleştirdiği aktivitenin Kandil programı olacak, dini tekelinde tuttuğunu zannedenleri köpürtecek etkinliktir efendiler.
Reklam