Gider Açıcı - Dnc Kimya

AslanDinc - 1.685 izlenme

Yüklenme Tarihi: 06 Mayıs 2014 - 09:51

Cleancure

tanım
endüstriyel Ağır Yağ, Kir Sökücü Ve Organik Atık Temizleyici Logar Ve Lavabo Gider Açıcı Ürünüdür.

uygulama Alanları
her Türlü Kanalizasyon Logarı Ve Bunlara Bağlı Hatlarda Bulunan Tıkanıklıklarda, Hastane giderlerinde, Pimaş Borularda, Duşa Kabin Teknelerinde, Banyo Ve Wc Giderlerinde Tıkanmalara Neden Olmuş Organik atık Ve Kalıntılar Üzerinde Kullanıma Uygundur. Ayrıca Ağır Sanayi Kuruluşları, Otel, Ordu Evleri Gibi Gider Kullanımının Sıklıkta Olduğu İşletmelerde Tercih Edilen Gider Açıcı Üründür.
etkilidir
cleancure İçeriğinde Bulunan Çözücü Bileşikleri Sayesinde Logar Ve Giderlerde Tıkanıklıklara Neden Olan organik Atıklar, ağır Kalıplaşmış Yağ Tabakaları Ve Bunların Bıraktığı Birikintiler Üzerinde Son derece Etkilidir. cleancure Özellikle Wc ve Logar Giderlerine Atılan Kâğıt Peçete Ve Bez Gibi Çözünmesi Zor Olan Üzerinde eritice Etki Göstererek problemli Parçaları Su Formuna Kadar İndirger. Gider İçerisinde Tıkanıklığa neden Olan Partikülleri parçalar halinde Sökmek Yerine Eriterek Temizler Ve Tekrardan Tıkanıklık Yaratmalarını Ortadan Kaldırır.
kötü Kokuları Giderir
cleancure Giderlere Akıtılan Yağ Ve Diğer Tüm Kir Birikintileri Ve Bunların Zamanla Oluşturduğu Bakteriyolojik Etkiyi ortadan Kaldırır. Bu Sayede Gider İçerisinde Bakterilerin Neden Olduğu Çürümeleri Ve Kötü Kokuları Yok Ederek Oluşumunu Engeller. Ayrıca Bir Dezenfeksiyon İşlemine Gerek Duyurmaz.
güvenlidir
cleancure İçeriğinde Bulunan Koruyucular Sayesinde Gideri Oluşturan Pimaş Boruları Ve Taş Aksamlar Üzerinde olumsuz Etki Göstermez, Tahribat Ve Delinmelere Neden Olmaz.
* Burada Belirtilen Değerler Ürüne Ait Tipik Değerlerdir. Ürün Spesifikasyonunu Belirlemez.
kullanım Özellikleri
cleancure Tamamen Tıkanmış Problemli Gider İçerisine Yeteri Miktarda Dökülerek 1-2 Dakika Beklenir Ve Daha Sonra bol Su İle Durulaması Yapılır. Cleancure Uygulaması Tıkanıklılığın Oluştuğu Noktaya En Yakın Yerden Yapılmalıdır, Bu sayede Daha Az Ürün Sarfiyatı Elde Edilir.
ambalaj
50 - 100 Kg Kilitli Kapaklı Plastik Bidon Yada 1000 Lt Ibs Ambalajlarda Mevcuttur.
raf Ömrü
ambalajı Açılmamış Ürün İçin Raf Ömrü 24 Aydır. İdeal Depolama Sıcaklığı 5 °c – 35 °c Arası Olup Direkt Güneş
ışığından Uzakta Depolanmalı Ve Donmaya Karsı Korunmalıdır.
Reklam