Granit Kaplama, Pratik Tasarım ; Arnica GH26250 Diamond

Vatan Bilgisayar - 24 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Mart 2022 - 09:27

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/arnica-gh26251-diamond-granit-izgarali-tost-makinesi-rose.html

Şık Tasarım

Sıra dışı tasarımı ve kullanışlı olmasının yanı sıra Granit kaplamaları ile de dikkat çeken Arnica GH 26250 Diamond Tost Makinesi mutfaklarda vazgeçilmez bir yardımcı oluyor.

Izgara Özelliği

180 derece açılabilir üst gövdeye sahip olan tost makinesi, ızgara olarak da kullanılarak mangal lezzetini mutfaklara taşıyor.

Isı Kademesi Ayarlama

5 farklı ısı ayarına sahip olan bu makine, pişirilecek olan ürün için en uygun sıcaklığın seçilebilmesine imkan tanıyor bu sayede hem lezzetli yemeklerinize lezzet katıyor hem de daha fazla zaman kazanmanıza olanak sağlıyor.

Granit Kaplama

Çıkarılabilir Granit plakaları sayesinde, balık, köfte , barbekü gibi yiyecekleri pişirirken yapışma sorunu yaşamazsınız ve bu sayede hem daha uzun süreler kullanabilirsiniz hem de temizlik sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Plakaları kolayca çıkarabilir ve bulaşık makinenizde yıkayabilirsiniz. Ayrıca üründe yer alan yağ toplama haznesi sayesinde pişirilen yemeklerden sızan yağlar, hazne içerisinde toplanarak makinenin çalışma aksamının zarar görmesi engelleniyor.

Termostat Ayarı

Termostat ayarı sayesinde istenilen ısı ayarının sabitlenmesi sağlanabiliyor. Bu sayede en uygun ısıda çalışan tost makinesi, yiyeceklerin daha iyi pişirilmesine yardımcı oluyor.

Aile Boyu Lezzet

Arnica GH 26250 Diamond tost makinesi, 6 dilim kapasitesi sayesinde tüm aileye yetecek kadar tost yapabilmeniz için kusursuz bir cihazdır.
Aynı zamanda yapacağınız lezzetli mangal partilerinde, tostlarda sizleri asla yarı yolda bırakmaması için 2000 W değerinde güç bulunmaktadır.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam