Hangi Ayda Hamile Kalırsam Erkek Veya Kız Bebeğim Olur. ~ Çin Takvimi ~

SEN YAPARSIN - 4.022 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Mart 2018 - 14:07

AYRINTILAR BURADA!!! Lütfen Videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın.

HANGİ AYDA HAMİLE KALIRSAM ERKEK VEYA KIZ BEBEĞİM OLUR. ~ ÇİN TAKVİMİ ~

Çin Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini 2 adet bilgiye dayanır; Anne kaç yaşında ve hangi ayda hamile kaldı? Bu iki sorunun yanıtıyla, Çin'de 700 yıldır uygulanan bir yöntemi kullanarak çocuğunuzun cinsiyeti konusunda büyük olasılıkla doğru bir tahmin yürütebilirsiniz.

Birçok Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de, emin olmak için 'Çin Takvimi' ve halk inanışlarına da başvuruyor. Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 90 doğru sonuç verdiği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginlerince hazırlanan Çin Takvimi, Çin toplumunda 700 yılı aşan bir süredir kullanılıyor.

21 yaşında kız ve 30 yaşında erkek çocuk olasılığı fazla

Çin Takvimine göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. Örneğin 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkekolurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kızoluyor.
Reklam