Hayal Nasıl Kurulur - Günsu Albaş

BinYaprak - 316 izlenme

Yüklenme Tarihi: 08 Mayıs 2018 - 00:13

Günsu Albaş ile "Hayal Nasıl Kurulur" konulu canlı yayınımız sana hayaller konusunda ipuçları verecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği mezunu olan Günsu Albaş, kariyerine Arçelik Araştırma & Geliştirme merkezinde Araştırma Mühendisi olarak başladı. Profesyonel kariyeri boyunca dünyada ilk uygulanan yeni teknolojilerin kalbinde çalıştı. Ardından kariyerinde değişiklik yaparak; degisim, gelisim ve liderlik konularında bireylere ve kurumlara bireysel koçluk, egitim ve danısmanlık hizmetleri vermeye başladı. Günsu, International Coach Federation (ICF) üyesi olup Associate Certified Coach (ACC) sertifikalı koçlarından. Koçluk eğitimlerini Adler International’da tamamladı. İleri Seviye Profesyonel Koçluk Akreditasyon eğitimi Practicum’u tamamlayıp ACPC (Adler Certified Professional Coach) ünvanını aldı. Avrupa Mentorluk ve Kocluk Dernegi (EMCC) uyesi olan Gunsu, kocluk ve mentorluk uzerine Yeniden Biz ve Dreamcoaching’in yanısıra, CYDD, OGAD, TEGV, TurkishWIN gibi farklı sosyal sorumluluk projelerinde gorev almaktadır. Günsu, evli ve 2 çocuk annesidir.

BinYaprak | Süre 19:04 | İstanbul, 2017

BinYaprak; çalışan ve üretmek isteyen kadının tecrübelerini paylaştığı ve birbirine fırsat yarattığı bir kız kardeşlik ağı. Hedef; öğrenciden emekliye, kadından erkeğe, bireyden kuruma kadar tüm paydaşlarla kadının içindeki iş hayatı potansiyelini keşfetmesi ve bu yolculukta yalnız olmadığını bilmesini sağlamak. Detaylı bilgi: www.binyaprak.com

Bizi takip etmeye devam edin:

ABONE OL: http://bit.ly/BinYaprak
FACEBOOK: https://www.facebook.com/binyaprak/
TWITTER: https://twitter.com/binyapraktan
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/binyaprak/
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/biny...

https://www.binyaprak.com

Bu Video Hakkında: BinYaprak size, Günsu Albaş ile birlikte yepyeni bir video sunuyor! "Hayalleri Fark Etmek" konulu videoyu umarım beğenirsin!
Reklam