Hayalet Amca' nın Cinayetleri - Flash TV

Alkışlarla Yaşıyorum - 340 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Mayıs 2015 - 12:44

Çalınan kapının apartmana ait bir daire kapısı olmasına rağmen evdeki denyonun tek katlı gecekondunun camından bakmasıyla hikayemiz başlar.Kapıyı açınca tanımadığı bir kızcağızın özel bir konuda konuşmak istediğini öğrenen kahramanımız "Aman dirseğim hayalet amcaya çarpmasın" diye düşünerek etrafı kolaçan eder ve hatunu içeri alır.Hayalet amca da içeri ışınlanarak, masada bulduğu meyve bıçağıyla elemanı böbreklerinden yaralayarak ölümüne sebep olur.
Bıçak tutma becerisine sahip olmasına rağmen masadaki parayı alamayan helal süt emmiş hayalet; Bu kirli iş için kızını da oyuna alet etmiştir.(Demek anlıyoruz ki bu hayalet kızın babası.Kızı niye alet ettin o zaman göt? Gir eve, al parayı, uza! Ne adam ölsün, ne de kız şüpheli durumuna düşsün memurların gözünde)
Neyse, olay Flash Tv' de geçtiği için herşey normaldir gözüyle bakıyoruz.
Hayalet amcanın ikinci kurbanı ise Bedri Baykam çakması ressam arkadaş.Set ekibi kartonpiyerleri düşürmeye çalışırken biraz zorlansa da final yine cinayetle bitiyor.Jel sürmeden elinize traş bıçağı almayınız.Bu lavuk gibi en ufak kesikte anında ölürsünüz.
Nokia 6100' ı seven site.

Yorumun sonunda kendi kendime güleyim bari.Bazen böyle kendi yazdığıma kendim gülerim.Kendi yazdığımdan çok bu içeriğe güldüm bu sefer.İki çift laf ederdim ama kuruma, kuruluşa, hatta ve hatta bu dizinin senaristine veya yapımcısına küfürden bizi skertebilirler.Forever Flash TV!!!!
Reklam