Hemlock Grove Tanıtım ''hükümdar'' Türkçe Altyazılı

sineaction - 1.146 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Mayıs 2013 - 17:10

TÜRKİYE HAYRAN SAYFASI:
www.facebook.com/HemlockGroveTurkey

Netflix'in yeni dizisi Hemlock Grove; Brian McGreevy'nin aynı isimli kitabından uyarlanan gotik korku/ gerilim türünde bir dizidir. Ünlü yönetmen Eli Roth dizinin hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlenmiştir.

Senaryosunun ve kitabında yazarı Brian McGreevy'nin Lee Shipman ile birlikte yazdığı dizinin kadrosu ise Peter Rumancek rolünde Landon Liboiron (Terra Nova); Roman Godfrey rolünde Bill Skarsgård (Alexander Skarsgård'ın kardeşi); Olivia Godfrey rolünde Famke Janssen (X-Men filmlerinin Jean Grey karakteri); Lynda Rumancek rolünde Lili Taylor (Six Feet Under); Christina Wendall rolünde Freya Tingley ve Letha Godfrey rolünde Penelope Mitchell'dan oluşuyor.

Hemlock Grove; Pennsylvania'nın küçük bir kasabasınında bulunan bir genç kız cesedi ve kızın vahşice öldürülmüş olduğunun anlaşılmasıyla açılışını yapıyor. Cinayet soruşturması sürerken şüpheler iki kişi üzerinde yoğunlaşıyor; arkadaşlarının "kurtadam" olduğuna inandığı 17 yaşındaki bir çingene çocuk Peter, ikincisi ise kasabanın zengin ailesi Godfrey'lerin kendini beğenmiş oğlu Roman.

Soruşturma çözümsüzlüğe doğru ilerlerken Roman ve Peter katili kendileri yakalamaya karar veriyorlar ve hem kendi içlerindeki bahsetmekten korktukları gerçeklerle yüzleşiyor hem de sır perdesini yavaş yavaş aralamaya başlıyorlar.
Reklam