Her Şey Elinizin Altında ; TCL Tab 10

Vatan Bilgisayar - 20 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Mart 2022 - 09:29

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-tab-10-fhd-9060g-mtk-mt8768e-2ghz-3gb-64gb-bt-10-1-cam-4g-and-10.html

IPS Ekran ve Boyut

TCL Tab 10 IPS ekran teknolojisi ile renkleri daha canlı ve gerçekçi görüntüleyebilmenize olanak sağlıyor. 10.1" Ekran boyutu ile ise işlerinizde veya günlük kullanımlarınızda daha canlı ve büyük ekranla gözünüzden hiçbir detay kaçmayacak.


Sim Kart Desteği

TCL Tab 10 , sim kart desteği sayesinde wi-fi bağlantısı olmadan internete giriş yapabilmenize olanak sağlıyor ve bu sayede her yerde ve alanda sizleri yalnız bırakmıyor.

Depolama

TCL Tab 10 64 GB dahili hafızaya sahiptir. Bu sayede anılarınızı ve uygulamalarınızı rahatlıkla saklayabileceksiniz. Aynı zamanda depolama alanınızı dilediğiniz zaman 256 GB'a kadar yükseltebilmektesiniz.

Kamera
5 Mp ön ve 5 Mp arka kamerası desteği ile birlikte gelenTCL Tab 10 ile rahatlıkla dikkat çekici fotoğraflar ve videolar çekebileceksiniz.

Ebeveyn Kontrolü

Çocuklarınıza tabletinizi teslim ettiğinizde, girmesini istemediğiniz siteleri yasaklayabiliyorsunuz ve aynı zamanda basit bir ara yüzü olduğundan dolayı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uzun Süreli Kullanım

TCL Tab 10 5500 mAh pil gücü ile sizleri gün içerisinde asla yalnız bırakmayacaktır. Uzun süreli kullanımlar için tasarlanmış cihazda şarjınızın bitmesi durumunda ise 18 W hızlı şarj desteği mevcuttur. Bu sayede cihazınızı hızlıca şarj edebilir ve kullanıma devam edebilirsiniz.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam