Her Yerde Yanınızda; Logitech K380 Bluetooth Rose TR Multi Keyboard

Vatan Bilgisayar - 2 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Mayıs 2022 - 21:28

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-k380-bluetooth-rose-tr-multi-keyboard.html

Tasarım

Logitech K380 ince , şık ve mini tasarımı ile kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kompakt boyutu ile masanızda hem çok yer kaplamayacak hem de şıklık katacaktır.


Multi Device

K380 Muti-device keyboard, her cihazı tanır ve en sık kullandığınız kısayollar ile size alıştığınız düzeni sunmak için otomatik olarak tuşları eşler. Bu sayede hem hızlı hem de kolay bir şekilde işlerinizi yapabilirsiniz.

Easy Switch

Easy Switch özelliği sayesinde Windows bilgisayar, iPhone ve Android tablet gibi aynı anda üç cihaza kadar bağlayın. Başka bir cihazda yazmaya başlamak için bir düğmeye dokunmanız yeterlidir. Bu sayede cihazlar arası hızlı geçiş yapabilirsiniz.

Kablosuz Klavye

Klavyelerde en büyük problemlerden bir tanesi kablo sorunu olabiliyor bu sorunu ise kablosuz klavyeler sayesinde aşabiliyorsunuz. Logitech K380 Bluetooth 3.0 bağlantısı ile kablosuz bir şekilde kullanım sağlıyor.

Kullanım Mesafesi

10 Metreye kadar kablosuz kullanım mesafesi sağlamaktadır bu sayede cihazı farklı bir konumdan dahi rahatlıkla kullanabileceksiniz ve rahatınızdan ödün vermeyeceksiniz.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam