Hiç Ölümlü Kaza Kaydı Olmayan Dünyanın En Sağlam Arabası: Volvo XC90 İncelemesi

Webtekno - 11.449 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Mayıs 2018 - 13:13

Haberin detayları için: http://www.webtekno.com/ingiltere-de-son-15-yildir-icinde-kimsenin-olmedigi-araba-modeli-h44288.html

Hiç Ölümlü Kaza Kaydı Olmayan Dünyanın En Sağlam Arabası: Volvo XC90 İncelemesi

Satışa çıktığı 2002 yılından bu yana 50 binden fazla satan ve buna rağmen hiçbir ölümlü kazası bulunmayan Volvo XC90, şu ana kadarki en güvenli araç ilan edildi.
İsveçli otomobil markası Volvo, dünyanın en ‘sağlam’ ve güvenli otomobillerini üretmesi ile ünlenmiştir. Fakat bağımsız bir araştırma laboratuvarı olan Thatcham Research’ün ortaya çıkardığı istatistikler gerçekten inanılmaz. 2002 yılında satışa çıkan ve bu süreden günümüze 50 bin adet satılan Volvo XC90 modelinin şu ana kadar herhangi bir sürücüsü ya da yolcusu ölmedi. Yani bu araç, üst düzey güvenliği sayesinde 16 yıldır içindekileri gerçekten ölümden koruyor.

Volvo XC90 ile benzer bir istatistiğe sahip olan tek araç Audi Q7. Fakat Audi Q7 yalnızca 2015 ve 2016 yıllarında satıldığından araçlar arasındaki sayı farkı kıyaslanamayacak kadar çok. Peki Volvo XC90’un bu üst düzey güvenlik istatistiklerinin kaynağı nedir? Volvo, sürücüleri ve yolcuları ciddi kazalardan nasıl bu kadar iyi koruyabiliyor? Yanıtı Otonom Acil Fren (AEB) sistemi.

Kanalımıza abone olmayı unutmayın http://goo.gl/y4AjCY

Hepsi ve daha fazlası için : http://www.webtekno.com/
Reklam