Hoşgeldiniz!

Hızlı Ve Öfkeli 7

Hızlı Ve Öfkeli 7 - Fragman 02:49
Hızlı Ve Öfkeli 7 - Fragman 99.680 izlenme - 9 yıl önce Hızlı ve Öfkeli serisinin 7.ci filmi 2015'de vizyona girecek ve ilk fragman az önce yayımlandı. 2013'ün Eylül ayında çekimlerine start verilen filmin akıbeti, başrol oyuncusu Paul Walker'ın ölümünün ardından belirsizliğe girmişti. İlk başta 11 Temmuz 2014 olarak düşünülen vizyon tarihi, daha sonra 10 Nisan 2015, en son da 3 Nisan 2015 olarak değiştirildi ve filmin çekimlerine devam edileceği açıklandı. 31 Mart 2014'te filmin çekimleri yeniden başladı. Paul Walker'ın çekemediği sahneler için 4 tane dublör kullanılacağı ve yüzünün gözükeceği yerlerde CGI tekniğine başvurulacağı belirtildi.
Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Altyazılı Fragman 2 02:44
Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Altyazılı Fragman 2 69.763 izlenme - 9 yıl önce Hızlı ve Öfkeli 7 - Furious 7 - 3 Nisan’da Sinemalarda Hız üzerine kurulmuş, fenomen haline gelen film serisinin son halkası Hızlı ve Öfkeli 7’de Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson yeniden bir araya geliyor. Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’in de yeniden rol aldığı olağanüstü başarılı serinin bu bölümünü James Wan yönetiyor. Filmin oyuncu kadrosuna Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi uluslararası aksiyon yıldızları da katılıyor. Senaryosu Chris Morgan tarafından yazılan filmin yapımını yine Neal H. Moritz, Vin Diesel ve Michael Fottrell üstleniyor. Tür: Aksiyon - Macera Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson,Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell Yönetmen: James Wan Yazar: Chris Morgan
Hızlı ve Öfkeli 7 (2015) 2. Resmi Fragman 02:59
Hızlı ve Öfkeli 7 (2015) 2. Resmi Fragman 47.660 izlenme - 9 yıl önce Hızlı ve Öfkeli serisinin 7.ci filmi 2015'de vizyona girecek ve ilk fragman az önce yayımlandı. 2013'ün Eylül ayında çekimlerine start verilen filmin akıbeti, başrol oyuncusu Paul Walker'ın ölümünün ardından belirsizliğe girmişti. İlk başta 11 Temmuz 2014 olarak düşünülen vizyon tarihi, daha sonra 10 Nisan 2015, en son da 3 Nisan 2015 olarak değiştirildi ve filmin çekimlerine devam edileceği açıklandı. 31 Mart 2014'te filmin çekimleri yeniden başladı. Paul Walker'ın çekemediği sahneler için 4 tane dublör kullanılacağı ve yüzünün gözükeceği yerlerde CGI tekniğine başvurulacağı belirtildi.
Hızlı ve Öfkeli 7 Son Fragmanı HD(Altyazılı) 02:44
Hızlı ve Öfkeli 7 Son Fragmanı HD(Altyazılı) 12.429 izlenme - 9 yıl önce Hızlı ve Öfkeli Serisinin Son Filmi olan "Hızlı ve Öfkeli 7" Filmi sizlerle. Timur Kaygusuz ve http://hdfilmevreni.com/hizli-ve-ofkeli-7-full-izle.html farkıyla... Hızlı ve Öfkeli 7,Hızlı ve Öfkeli 7 izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Full izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Hd izle,Hızlı ve Öfkeli 7 720p izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublaj izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Tek Parça izle,Hızlı ve Öfkeli 7 1080p izle,Hızlı ve Öfkeli 7 online izle,Hızlı ve Öfkeli 7 webte izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Donmadan izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Sorunsuz izle,Hızlı ve Öfkeli 7 Takılmadan izle
Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublaj Fragman 02:17
Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublaj Fragman 12.549 izlenme - 9 yıl önce Tüm hızıyla devam eden Fast & Furious serisinin 2014 yılında yapımı tamamlanacak olan son filminde yeni isimlerle karşılaşıyoruz. Serinin altıncı filminde yaşanan olayların ardından devam eden filmde Jason Statham tarafından canlandırılan Ian Shaw karakterinin intikam mücadelesine tanık oluyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak James Wan bulunuyor. Genç yönetmen daha önce Saw ve Insidious gibi önemli filmlere imza atmıştı.
Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublajlı İlk Fragman 02:27
Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublajlı İlk Fragman 7.887 izlenme - 9 yıl önce Hızlı ve Öfkeli 7, 3 Nisan'da sinemalarda!!! Hız üzerine kurulmuş, fenomen haline gelen film serisinin son halkası Hızlı ve Öfkeli 7’de Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson yeniden bir araya geliyor. Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’in de yeniden rol aldığı olağanüstü başarılı serinin bu bölümünü James Wan yönetiyor. Filmin oyuncu kadrosuna Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi uluslararası aksiyon yıldızları da katılıyor. Senaryosu Chris Morgan tarafından yazılan filmin yapımını yine Neal H. Moritz, Vin Diesel ve Michael Fottrell üstleniyor.
Hızlı Ve Öfkeli 7 - Kamera Arkası Çekimler Andrew Johnson 05:01
Hızlı Ve Öfkeli 7 - Kamera Arkası Çekimler Andrew Johnson 2.575 izlenme - 9 yıl önce Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film serisinin son halkasında Vin Diesel, Dwayne Johnson ve Paul Walker son kez beraber kamera karşına geçti. Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere'den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen'ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw kibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar. Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’ten oluşan kemik kadronun korunduğu filmde ayrıca Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi yıldızlar da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak Saw ve Insidious gibi ses getiren filmlere imza atan James Wan bulunuyor. 2013'ün Eylül ayında çekimlerine start verilen filmin akıbeti, başrol oyuncusu Paul Walker'ın ölümünün ardından belirsizliğe girmişti. İlk başta 11 Temmuz 2014 olarak düşünülen vizyon tarihi, daha sonra 10 Nisan 2015, en son da 3 Nisan 2015 olarak değiştirildi ve filmin çekimlerine devam edileceği açıklandı. 31 Mart 2014'te filmin çekimleri yeniden başladı. Paul Walker'ın çekemediği sahneler için 4 tane dublör kullanılacağı ve yüzünün gözükeceği yerlerde CGI tekniğine başvurulacağı belirtildi.
Jason Statham ve Dwayne Johnson Dövüş Sahnesi (Hızlı ve Öfkeli 7) 03:23
Jason Statham ve Dwayne Johnson Dövüş Sahnesi (Hızlı ve Öfkeli 7) 472 izlenme - 8 yıl önce Jason Statham ve Dwayne Johnson Dövüş Sahnesi (Hızlı ve Öfkeli 7) Owen Shaw ve ekibinin yenilmesinden sonra, Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner ve geri kalan ekip artık sahip olmak istedikleri normal hayata ve Amerika'ya geri dönebileceklerdir, fakat Owen'ın büyük kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham), Dominic'i takip eder. Nedeni ise kardeşini yaraladıkları için intikam almaktır. Bu yüzden ekip tekrar tehlikeye girecektir. Ekip Han'ın ölümünü öğrendikten sonra, Deckard onları ilk bulmadan önce kendilerinden birini öldüren adamı bulmak için yola koyulurlar.
Hızlı ve Öfkeli 7 - Wiz Khalifa & Iggy Azalea - Go Hard or Go Home 03:51
Hızlı ve Öfkeli 7 - Wiz Khalifa & Iggy Azalea - Go Hard or Go Home 297 izlenme - 8 yıl önce Hızlı ve Öfkeli 7 - Wiz Khalifa & Iggy Azalea – Go Hard or Go Home Şarkı Sözleri: [Hook: Wiz Khalifa] I feel like the sky is falling down Ain't nobody here to play around Push it to the edge, I won't back down Cause it's time to go hard or go home One way up, no way out I give it all, all for the family We stay up, no bail outs Give it all, all for the family [Verse 1: Wiz Khalifa] Five, four, three, two, I got one shot You lose the love and respect, that's where the trust stop New work, top drop I roll up every fifteen minutes like a bus stop And you can smell just how I'm smokin' when I burn out And you can catch me ridin' dirty, but my car not It's love and loyalty until my heart lock Never turn your back, won't know how it turned out I said it once, I'll do it again I'm playin' the game, I do it to win With you and your friend, that's thick and thin That's me and my team, you know we gon' win You know we gon' ball, you know we gon' ride 'til the wheels fall off You know we gon' stick to the course, we ain't thinkin' 'bout y'all [Hook] [Verse 2: Iggy Azalea] M-O-N-E-Y, what I go hard for Swingin' on the green like I'm tryna get a par four You ain't sittin' at my table, hope you starve Ho, don't be pushin' my buttons 'less you startin' up my car Pressure make a diamond, that pressure make me a star Got a method to my madness, to bring me down by the bar People always askin' me how I got this far My response is just to keep it honest and be who you are Now they call me Mrs. Money like I'm married to the mula Just to measure my success I need at least a hundred rulers Glory, hallelujah, I'ma take that ass to church I'ma finish like I started, Iggy still got that work [Hook x2]
Hızlı Ve Öfkeli 7 Başlangıç Sahnesi 03:15
Hızlı Ve Öfkeli 7 Başlangıç Sahnesi 183 izlenme - 8 yıl önce Hızlı Ve Öfkeli 7 Başlangıç Sahnesi Owen Shaw ve ekibinin yenilmesinden sonra, Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner ve geri kalan ekip artık sahip olmak istedikleri normal hayata ve Amerika'ya geri dönebileceklerdir, fakat Owen'ın büyük kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham), Dominic'i takip eder. Nedeni ise kardeşini yaraladıkları için intikam almaktır. Bu yüzden ekip tekrar tehlikeye girecektir. Ekip Han'ın ölümünü öğrendikten sonra, Deckard onları ilk bulmadan önce kendilerinden birini öldüren adamı bulmak için yola koyulurlar.