This video is restricted in your country.

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Yeni Fragman

mplay - 13.931 izlenme

Yüklenme Tarihi: 07 Kasım 2014 - 01:30

The Hobbit: The Battle of the Five Armies 17 Aralık'ta Sinemalarda.

Sona yaklaştık. Beklenen güne 1 aya yakın bir süre kalmışken The Hobbit: The Battle of the Five Armies'in son fragmanı da yayınlandı.
The Hobbit: The Battle of the Five Armies yani The Hobbit üçlemesinin son halkası olan filmin vizyona girmesine 1 aya yakın bir süre kalmış durumda. Az önce bu filmin son halkasına ait son fragman da yayınlandı. Fragmana baktığımızda Orta Dünya hayranlarını doyuracak derecede uzun bir savaş bizleri bekliyor. Şimdi lafı fazla uzatmadan sizi bu etkileyici fragmanla baş başa bırakıyoruz.

The Hobbit üçlemesinin son bölümü olan üçüncü filmde, Bilbo Baggins'in heyecan dolu macerasını noktalamasını ve eve dönüş yolunu buluşunu seyredeceğiz. Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum'dan meşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo'yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor.
İlk başta iki bölüm olarak tasarlanmasına rağmen Peter Jackson ve ekibi Hobbit Bilbo'nun maceralarını üçlemeye çevirmeye karar vermişlerdi. Bu sayede anlatılmamış hiçbir hikaye kalmayacak ve üçlemenin çemberi açık uçlu sorulara yer vermeden nihayete erecek...
Reklam