Hometech Alfa 10BT Business Android Tablet Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 552 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Nisan 2023 - 10:05

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/hometech-alfa-10bt-business-1-8ghz-6gb-128gb-10-4-fhd-4g-android-tablet.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Hometech Alfa 10BT Business Android #Tablet

Hometech tamamen kompaktlığa önem veren bir tasarıma sahip. Kutu içeriğinde bulunan klavye ve koruma kılıfı ile Alfa 10BT’yi #notebook formuna dönüştürebilirsiniz.

14’’ ekran boyutu size sonsuz ekran deneyimi sunarken 1200x2000p çözünürlük FHD görüntü kalitesini kullanıcıya aktarmayı başarıyor. Ekran panelinin IPS olması ise görüntü netliğini destekliyor.

SpreadTrum T610 işlemci ile güçlendirilen Alfa 10BT, 8 çekirdekli işlemcinin yanı sıra 3GB sanal olmak üzere 6GB Ram ve 128GB depolamaya sahip. Bu özellikleri göz önünde bulundurduğunuzda tablet üzerinden yapacağınız işlerde sizi asla yarı yolda bırakmayacak.

Hometech Alfa 10BT, 6000mAh bataryası ile sizlere uzun süreli bir kullanım sunuyor. Tip-C bağlantı noktasından hızlı bir şekilde şarj edebileceğiniz Alfa 10BT’yi işinizin başından sonuna kadar rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Yazılım tarafındaki performansı tamamen #Android işletim sisteminden alan #Alfa 10BT, tüm #GooglePlay hizmetlerinden yararlanmanıza olanak sağlıyor.
Reklam