Huawei Matebook D15 Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 2 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Mart 2023 - 13:29

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matebook-d15-11-nesil-core-i5-1155g7-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

Huawei Matebook D15 Notebook Detaylı İnceleme

15.6 inçlik IPS FullView Ekranı’nda kusursuzca kaybolun. HUAWEI MateBook D15, ‡ ekran / gövde oranıyla ve 5.3 mm'lik dar çerçevesiyle keyifli seyirler, verimli ve yaratıcı çalışmalar için biçilmiş kaftan.

Taşınabilirlik faktörü göz önünde bulundurularak tasarlanan metalik gövdeli bu şıklık, sadece 1.63 kg ağırlığında ve 16.9 mm kalınlığında. Böylece nerede olursanız olun kusursuz FullView Ekranı'nın tadını çıkarabilirsiniz.

İnternet bağlantısı olmaksızın, basit bir dokunuşla HUAWEI akıllı telefonunuz ve MateBook'unuz birer süper cihaza dönüşebilir. Telefon ekranınızı dizüstü bilgisayarınızda görebilir, aralarında dosyaları sürükleyip bırakabilirsiniz. Bilgisayarınızda dosyalarınızı düzenlerken, bir yandan da aynı klavye ve fareyi kullanarak telefondan arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. Cihazlar arasındaki bu iş birliği, rutinlerinizi ve çalışmalarınızı kolaylaştıracak.

HUAWEI MateBook D15, cebinize tam oturan 65 W USB-C5 şarj cihazı ile birlikte gelir, böylece hareket halindeyken de şarj edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızın pilini sadece 30 dakikada S oranında şarj edebilir. Ayrıca telefonunuz için hızlı şarj ve veri aktarımını destekler.

HUAWEI MateBook D15, hız ve gücün mükemmel kombinasyonunu sunmak için iki sabit sürücü yuvasından beslenir. Katı hal sürücüsünün (SSD) hızlı yanıt sürelerini, sabit disk sürücüsünün (HDD) olağanüstü veri belleği ile harmanlar. Bilgisayarınızdaki eğlence ve çalışma aktivitelerinizi kolaylıkla ve akıcı bir şekilde sürdürür.

HUAWEI MateBook D15'in güç düğmesi yerleşik bir parmak izi okuyucusuna sahiptir. Böylece tek bir dokunuşla açıp güvenli bir şekilde oturum açabilirsiniz.

HUAWEI MateBook D15'in sınırsız dünyasında daha uzun süre kesintisiz kalın. TÜV Rheinland sertifikalı ekran, izleme keyfinizi ve uzun vadeli optik sağlığınızı sağlamak için gözü rahatsız eden mavi ışığı önemli ölçüde azaltır.

Klavyede saklı bulunan gömme kamera, yenilikçi ve zarif tasarımıyla sizi kendine hayran bırakacak. Onu açığa çıkarmak için bir kez dokunmanız yeterli. Olası uzaktan erişim ve güvenlik ihlallerini önlemek için tekrar dokunarak kapatabilirsiniz.

Oldukça ince olan HUAWEI MateBook D15, farklı amaçlı kullanımınızı karşılayabilmek için zengin özelliklere sahip bağlantı noktaları sunuyor. Böylece tüm eski adaptörlerinizi taşımayı bırakabilirsiniz.
Reklam