Huawei Watch Ultimate Akıllı Saat Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 6 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Nisan 2023 - 11:55

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-watch-ultimate-kesif-siyahi.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#HuaweiWatch Ultimate #AkıllıSaat

HUAWEI WATCH Ultimate, tüm maceralarınızda size eşlik etmek için tasarlandı. Doğanın dayanıklılığı ve dinamizmi ile ustalıkla birleştirildi. Yeni zirvelere tırmanın, yeni derinliklere dalın. Sizi kollayan bu saatin verdiği güvenle, doğanın gizemlerine yelken açın!

#HUAWEI WATCH Ultimate, akıllı saatlerde bir ilk olan zirkonyum bazlı sıvı metal kasasıyla daha güçlü, aşınmaya ve korozyana karşı daha dayanıklıdır. Uçsuz bucaksız çöllerden göğü delen dağlara kadar, en zorlu arazi ve hava koşullarına uyum sağlayacak bir sağlamlık!

İkonik kırmızı ve siyah seramik halka tasarımı, kusursuz çalışan takimetresiyle, üstün bir nano teknoloji ürünü olduğunu her an gösteriyor. Sahip olduğu kaşif ruh, hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek tutkuyu veriyor! HUAWEI WATCH Ultimate'ın pusuladan ilham alan 360° çerçevesinin, içinizdeki kaşifi ortaya çıkaracağından emin olabilirsiniz!

Suya ve soğuğa dayanıklılık gibi üstün özelliklerin keyfini çıkarmak için saatinizi, ultra elastik ve cildi yatıştıran hafif HNBR (hidrojene nitril kauçuk) kayışla eşleştirin. 1,5 inçlik LTPO AMOLED ekran, safir saat kadranıyla kusursuz bir uyum içindedir. Temel bilgileri tek bakışta sunar. Böylece her dalış ve tırmanış için üst düzey güven verir.

Galerinizdeki bir görselle özel bir saat yüzü oluşturabilirsiniz. Sayısız #saat yüzü arasından seçim yapabilir, size hitap eden estetiği bulabilirsiniz.

HUAWEI #WATCH Ultimate, 16 katmanlı suya dayanıklı tasarımı ve mikro düzeyde su geçirmez filtresi sayesinde, size daha zorlu dalışlar yapma özgürlüğü tanır. Eğlence amaçlı tüplü dalış, teknik tüplü dalış ve serbest dalış gibi modlar, esnek ayarlar ve üst düzey teknik veriler, HUAWEI WATCH Ultimate'ı bir dalgıcın en iyi arkadaşı yapar.

HUAWEI WATCH Ultimate, profesyonel düzeyde dalış algoritmaları ve dalış rehberliğiyle, 100 metre tüplü dalış modunu sunan ilk akıllı saattir. CEIL gibi üst düzey ölçümlerle, denizin derinliklerine inerken benzersiz bir gönül rahatlığı sunar. Yeni geliştirilen etkileşimli serbest dalış modu, 100 metrelik derinlik kaydını, esnek ayarları ve dalış eğrisi günlüklerini destekler, adrenalin dolu maceraların kapısını sonuna kadar açar!

HUAWEI WATCH Ultimate'ın yeni keşif modu, daha doğru konumlandırma sağlamak için Çift Bantlı Beş Sistemli GNSS ile desteklenir. Özel olarak tasarlanmış karanlık ortam modu, ister kamp ateşi başında bir gece, ister yıldızların altında yürüyüş olsun, az ışıklı ortamlarda okumayı kolaylaştırır.

HUAWEI WATCH Ultimate, dinamik kalp atış hızını ve diğer sağlık göstergelerini olağanüstü bir hassasiyetle yakalar. Antrenmanlar sırasında SpO2 ve gerçek zamanlı kalp atış hızı gibi önemli verileri izler. Düşük oksijen seviyesi veya yüksek kalp atış hızı gibi anormal bir durum algıladığında anlık uyarılar gönderir.
Reklam