IMILAB C20 PRO 360° Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 34 izlenme

Yüklenme Tarihi: 27 Ocak 2023 - 14:48

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/imilab-c20-pro-360-kablosuz-ip-kamera-2k.html

Çift motorlu pan/tilt, 360° yatay görüntüleme açısı ve 105° dikey görüntüleme açısı ile tüm yönlerde (yukarı, aşağı, sol ve sağ) serbest dönüşü destekler. Pürüzsüz, sessiz izleme, dönüş için tasarlanmış bir motora ve darbeye dayanıklı bir çerçeveye sahiptir.

Gelişmiş yapay zekâ teknolojisi ile C20, kimin gelip gittiğini hemen fark eder. Tek bir dokunuş ile misafirleri karşılamanızı veya istenmeyen bir ziyaretçiyi uyarmanızı sağlar.

H.265 kodlaması, aynı kalitede videoyu yalnızca P daha az boyutta kaydedip aktararak görüntülerin yükleme süresini kısaltır.

Imilab Home Uygulaması ile her yerde check-in yapın veya akıllı uyarıları anında kolayca alın ve yanıtlayın. Parmak izlerinizde kapsamlı bir ev koruması elde edin.

Şüpheli bir ses olduğunda (çarpma, kırılma veya ağlayan bir çocuk gibi), kamera ona odaklanır ve çocuğun güvenliğini sağlamak için cep telefonunuza video gönderir.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam