This video is restricted in your country.

İmtihan - Eğitim Seti

2645 Records - 41 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Haziran 2019 - 13:13

İmtihan - Eğitim Seti

Dünya’da ilk!
İmtihan: Dünyanın ilk ve tek İslami Kutu Oyunu Ve Eğitim Seti!
Her müslümanın heyecanla ve bir daha unutamayacağı şekilde dini bilgileri ve peygamberimizin hayatının dönüm noktalarını öğreneceği bu eğitim seti, erişkinlerin ve sevgili çocuklarımızın hizmetinde.
İslami temel bilgileri öğrenmeye yardımcı 300 soru ve cevaplarından oluşan bu eğitim setiyle, erişkinler çocuklarına dinimizin temel taşı konularını öğretirken bilgilerini tazeleyecekler.
Çocuklarımızın değerli zamanlarını boşa harcayan yabancı kaynaklı oyunların gereksizliğini ve faydasızlığını, bu eğitim setiyle göreceksiniz.
İmtihan İslami Kutu Oyunu Ve Eğitim Seti, bir oyun kurgusunda, karşılıklı soru cevaplarla dini bilgilerimizin hatırlanmasına ve eksiklerimizin tamamlanmasına yardımcı olur ve çocuklarımızın zamanının boşa harcanmasına, internet oyunlarından ve manevi dünyamızı zedeleyebilecek meşgalelerden uzak durmasına vesile olacaktır.
Dünya Distrübütörlüğü 2645 Shop’a ait olan Dünyanın İlk ve Tek İslami Kutu Oyunu ve Eğitim Seti İmtihan’a ait tüm detaylara www.imtihan.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Ürünümüz, fikir ve şekil açaısından patentlidir.
Reklam